Pa sigurno posle pojave GTA Srbije, jer teeeesko da se Belgrade nadmasiti Srbiju, a mozda i hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma slusaj ti belosvestki prevarante.........sad cim su ti zatvorili temu za fallout2 sad si smislio drugu laz......ako budes dao screenove skidam kapu........inace........dodgeme:@tomygun : Ako ti se nesvidja nemorash upshte da gledash a kamoli da postujesh.A ako cesh da spamjesh onda umri
@sviostali : Postovacu slike vojnika sutra najverovatnije cim zavrshim finalnu verziju
za prva dve znam ...mada ovo za bande je malo teze i zahteva rad....pozzzdodgeme:oko kodranja znam da postavljam oruzija i pickupove.A moram da napravim josh 2 dodatne bande i neke misije [unishtiti garazu]
pa mi som ovde samo da bi SPAM-ovali, dok ne vidim mod za WWII necu da budem ozbiljantommy gun:ma slusaj ti belosvestki prevarante.........sad cim su ti zatvorili temu za fallout2 sad si smislio drugu laz......ako budes dao screenove skidam kapu........inace........
Sta nema rezultata? A moj GTA Srbija???
e ljudi kad niko nece da nas pozove da napravimo neki gta kao iv bili smo poceli ali je zastarelo jer je taj neki bio lud i opicen tako da ??????molim vas da me neko pozove na neki web sajt gde mogu da pomognem oo pravljenja gta dodataka![]()