GTA IV- Србин главни лик!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i dokaza da je Srbin:
Niko razgovara sa bratom:
2cf46a73a6.jpg

Kurvati puknite od muke...

Srbin je sto posto...

Niko Bellic

Niko Bellic

Introduced in: "The Cousins Bellic"[2]

Niko Bellic is a fictional character in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV. Niko is revealed to be guilty of previous criminal acts in his life, such as murder and human trafficking. He wishes to begin a new life in Liberty City.

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is 30 years of age, 190-200 lbs and is a Serbian veteran of the Bosnian War.[3] A recent video release by Rockstar concentrates on the character of Niko, revealing an almost regretful attitude towards his violent and 'angry' past, but acknowledging his talent managing in hostile environments. The scene closes with a parting thought, leaving the impression that Niko is concerned for the well-being of his soul.[4]
http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Bellic#Niko_Bellic

Niko Bellic

Niko Bellic

Introduced in: "The Cousins Bellic"[2]

Niko Bellic is a fictional character in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV. Niko is revealed to be guilty of previous criminal acts in his life, such as murder and human trafficking. He wishes to begin a new life in Liberty City.

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is 30 years of age, 190-200 lbs and is a Serbian veteran of the Bosnian War.[3] A recent video release by Rockstar concentrates on the character of Niko, revealing an almost regretful attitude towards his violent and 'angry' past, but acknowledging his talent managing in hostile environments. The scene closes with a parting thought, leaving the impression that Niko is concerned for the well-being of his soul.[4]
http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Bellic#Niko_Bellic

Svaka čast, preduhitrio si me...:)

Svaka čast, preduhitrio si me...:)

Ништа, ништа...-

Али зато....

Dardan Petrela

Dardan Pretela is an Albanian loan-shark. He works along with fellow goons, Bledar Morina and Kemal Vulaj. Niko chases him down and kills him with a knife after his goons beat up Roman at a basketball court. His death leaves Roman debt free with the Albanians.

[edit]
Bledar Morina

Bledar Morina is an Albanian money lender operating in Broker. He is a fitness enthusiast. Niko beats him up on a basketball court and he is never heard from again. Morina is voiced by Gregory Korostishevsky.

Kemal Vulaj

Kemal Vulaj is an Albanian goon who works for the Petrela-Morina gang. He's beaten up by Niko in a playground fight.

Inače, još kada su najavljivali igru iz Rockstara su rekli da samo da je Niko iz istočne Evrope i Hrvati su se odma' popalili da se radi o njihovom mafijašu Nikici ''Belgijancu''...
Kasnije se ispostavilo da je Niko Srbin, a Kurvati su odma' krenuli sa napadima na Rockstar, da su oni velikosrpski lobisti, itd... Rockstar je još i radio reklamu za Kolu, u kojoj se navodno pojavljuje srpski helikopter... Dakle, Kurvati - čudo od paranoje...:lol:
Uzeli su nam i jezik i kulturu i sad 'oće još i Niku da nam uzmu. E, vala neće moći...:evil:

Ima dijabola koji zamene real life sa virtuelnim...tako je onaj korejac roknuo desetak ljudi na Univerzitetu, obucen kao neki lik u igrici.
jedan Korejac je igrao neku MMORPG (massive multiplayer online role playing game) igru i jedva nabavio neki mač koji se valjda jako teško nabavlja...njegov najbolji drug mu je tražio mač ,ovaj mu je pozajmio onda je drug prodao mač za 800 dolara :!: (virtuelni).
kada je to pravi vlasnik mača saznao ,da mu je drug prodao mač tražio je od novih vlasnika da ga vrate ali nisu htijeli!!!zatim je pošao u policiju i prijavio krađu ,ali oni su rekli da ne mogu da pomognu pošto je mač virtuelan.bijesni korejac je pošao u stan svog najboljeg druga (tog što je prodao mač) uzeo nož i ...ubio ga!!!
eh...i ja volim video igre,tačnije obožavam,ali ovo je previše...

jedan Korejac je igrao neku MMORPG (massive multiplayer online role playing game) igru i jedva nabavio neki mač koji se valjda jako teško nabavlja...njegov najbolji drug mu je tražio mač ,ovaj mu je pozajmio onda je drug prodao mač za 800 dolara :!: (virtuelni).
kada je to pravi vlasnik mača saznao ,da mu je drug prodao mač tražio je od novih vlasnika da ga vrate ali nisu htijeli!!!zatim je pošao u policiju i prijavio krađu ,ali oni su rekli da ne mogu da pomognu pošto je mač virtuelan.bijesni korejac je pošao u stan svog najboljeg druga (tog što je prodao mač) uzeo nož i ...ubio ga!!!
eh...i ja volim video igre,tačnije obožavam,ali ovo je previše...

O tome pricam...;) mislim nije isti slucaj, ali ima ludaka koji vise vole igrice nego svoj zivot, jer su tamo naj naj.

Игра иначе доноси новину која се односи на "морал" главног лика. Наиме даје могућност да се опрости или ликвидира супарник, што мења даљи ток игре.
Тако ће издајника који ј еиздао Никову јединицу у рату пронаћи у Букурешту и довести га да га Нико убије и даје могућност да се и опрости.

sta je tu smesno postoji film na osnovu koga je napravljena igrica i gledao sam intervju sa likovima koji su napravili igricu jedan od 4 likova koji su inspirasli tvorca igrice je Nikola Kavaja nisam je igrao pa ne znam detalje.

a ovo drugo je Tom Cleancy Ghost Recon mod :arrow:Back to Kosovo

ako ne znas ne trci ispred rude

I ja sma gledao, Kavaja je davao kratak intervju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back