prdim glasno
Primećen član
- Poruka
- 658
Hteli to mi ili ne, Zig Zag je ostao jedini rocker s tradicijom medju nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nisi fer. Nisam ja kriv sto se vi medjusobno raspoznajete prema tome ko prdi glasno, ko je zabrljiv i sl. Koliko se secam, imena nigde ne pomenuste, sto bih onda ja?! Da te resim iluzije, nisam mladjana Ana, mada ne bi bilo lose da sam - ako joj je ono slika.
I ako bas ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da ti necu reci ko sam, onda samo znaci da staris i da ne umes vise da se igras. Eto kako zavrsavaju manifestne parole o igri. Sve ode na zveket kasike o zube!
ili neki novi Mark David Chapman
.Hteli to mi ili ne, Zig Zag je ostao jedini rocker s tradicijom medju nama.

ZASHTO BUBNJEVI ZIG, ZASHTO !!!!!
SHTA JE FALILO BASU??????? ah znam, nema nista sto vise zagreje ocinsko srce nego kada dodje kasno umoran kuci, a ono sin zaspao vezbajuci za bubnjevima...
E, Prdim. nemoj da uvredis Dejana. ... u punoj stvaralackoj snazi, cak i kad svira na tarabuku koji mu je Mus poklonio. .
Accordo, tarabuka ili gitara nije bitno, na slici ti se vidi duh mladalachki kako vrishti iz njedara i trazhi da otkachish gitaru sa zida pa istu na rame .. Uzgred, uvek sam cenio tvoju gitarsku sprestnost i umeqe ..
Accordo, tarabuka ili gitara nije bitno, na slici ti se vidi duh mladalachki kako vrishti iz njedara i trazhi da otkachish gitaru sa zida pa istu na rame .. Uzgred, uvek sam cenio tvoju gitarsku sprestnost i umeqe ..

Zabrljivko, ne htede mali gitaru pa bog, a o basu da ne govorimo. Kazhem mu, kako bre sine, gitara nam je prorodichna tradicija. Otac ti ceo zhivot proveo prasheqi shest zhica, dje qesh bubnjeve aman? Na shta qe on, OK ti si prashi gitaru, a ja qu bubnjeve.
Shta da mu radim, sa tugom prihvatih krutu sudbinu.
Vazhno da je u istom duhu kao mi nekada: muzika, zajebancija i snovi.
Ama i Ljuan je prvo cukao bubnjeve. Mozda se dete ugledalo na strica a i deca obicno, ako imaju izbor najpre biraju bubnjeve, valjda sam i ja tako, lakse je da udaras nego da izvodis krive drine sa prstima. Ipak je dobro sto si mu kupio elektronca, manje buke, u suprotnom bi i ti na njega poceo da pizdis i ukapirao bi da ipak, bez obzira koliko se to trudili da ne priznamo, podesecamo na nase roditelje.
Dragi Zigu Zagu, ja sam Accordo, ovo je Deki dao samo da vam prosledim. Mislim, nemoj da nas brkas. Inace cu mu proslediti sta si napisao, obradovace se, sigurno. Evo jos jedne "razglednice". i.
Ama i Ljuan je prvo cukao bubnjeve. Mozda se dete ugledalo na strica a i deca obicno:U pravu si Sevande, u pravu si. Ako bi da izlijem istinu po tastaturi eto samo da kazhem da sam kao klinac zharko zheleo da budem bubnjar.
Da je Ruzhda rahmetlija dozvolio da budem bubnjar, sasvim moguqe da nikad gitaru u ruke uzeo ne bih. E poshto nije, gitara mi je bila plan B, kompromis, uteshna nagrada sa dodatom oznakom - as long as we rock'n'roll !
Nije moj stil da iznosim prljav vesh u javnost, mada ste ga ovde pojedini poprilicno proprali... A i priroda mi bas nije dvolicna ...
Daj NeutroNego, pomenu Snezhanu Medenicu, djevojku koja mi je nekada ishchupala srce iz njedara, ishutirala ga kao staru konzervu i na kraju bacila u jarak. Ima li vjesti o tom finom devojchetu?
Ja sam jedan obican Neutro i tacka.
Nego, pomenu Snezhanu Medenicu, djevojku koja mi je nekada ishchupala srce iz njedara, ishutirala ga kao staru konzervu i na kraju bacila u jarak. Ima li vjesti o tom finom devojchetu?
Savrseno mi je jasno. Biraj literaturu koju ces da citash, a nas onda preskoci. Sta cu kad sam slab na melodrame!
Dal' da se vratim Koldvelu jal' Vonegatu? Bash dilema, bre!
ACCORDO, najbolje je da skenirash strane "boledarca" i da od toga napravish PDF fajl.
pa ga onda sibni na neki link.

ZigZag, da nemaš onaj tvoj čuveni ožiljak ne bi znali tko je tko.