ZigZag
Primećen član
- Poruka
- 660
Nisam ja A.P. A nisam ni L.S. (Lepi Saja).
Ovaj Neutro nema nameru da nam olaksha zadaqu. Ej Neutro, kakvo je vreme u Sarajevu?8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja A.P. A nisam ni L.S. (Lepi Saja).
...Treba li da detaljnije ulazim u tu epizodu, posto vidim da si dosta iscrpan u opisivanju nekih dogadjaja?
E, pošto sam se prijavio onda moram da vam skrenem pažnju na par zabluda i nepreciznosti u vezi sa grupom PASCHAD.
prva zabluda: Govoriti o PASCHADI kao o konvencionalnom stanju svesti.
Neutro iliti agjent 007 je kao sam i rekao glavom, ali ne i bradom S.M.
Drino bez gaqa, iz nasheg drushtva samo jednog choveka sam znao koji je pushio taj otrov.
Taj li si?
Ne znam....
Ajde ajde Sevand, nemoj da te fataju nervi. Nije rech bila o tebi nego o Zhuqi.
Mislim da si pogrehio, i slazem se sa PRDIM-ovim pretpostavkama..... Ako sam pogresio izvinjavam se Neutrouou a i Distou.
Ti je dreq, zhugl! Si prisau da se sprdas s otprti moshki?Apet si tu, a, cka je dreq ti, morri, aaaaaaaaaaaaaah? .
Mislim da si pogrehio, i slazem se sa PRDIM-ovim pretpostavkama.
OSIM AKO NEUTRO NIJE MLADJANA ANA !!!!!!!
Moram da odam priznanje za ono što je PRDIM GLASNO izneo u javnost kao dijalektiku NP.
...Kanda je nešto i sam dodao....ali to samo obogaćuje dati tekst.
prim.aut. a)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" ne misli na Kandu, Kodžu i Nebojšu (već samo na Neb... Kandu)
b)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" ne misli na opće prihvaćeni kolokvijalni izraz Vojvođanskog leksičkog domena.
c)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" misli na stari narodni izraz za iseljenike u Tursku koji se koristio još u prošlom veku.
Ajde da zaobidjemo mladjanu Anu u zajedljivim opaskama. Ona je uljudni posetilac, ne zagrizeni
starosedelac bloga.
prdim glasno;6678232 ... iskren covek je budala. Novi pozitivista je namerno iskren:Genijalno! Prdim Glasno, pomni ochevidac i biljezhnik cele jedne generacije.
Nepojmljivo oshtro analitichko razmishljanje, pogototovu za mladjane i ochigledno bistre djecharce.
Nego, neshto mi pada napamet u vezi ovoga, al o-tom-potom, moram sad da begam na rad ..
...Kanda je nešto i sam dodao....ali to samo obogaćuje dati tekst.
prim.aut. a)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" ne misli na Kandu, Kodžu i Nebojšu (već samo na Neb... Kandu)
b)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" ne misli na opće prihvaćeni kolokvijalni izraz Vojvođanskog leksičkog domena.
c)U gornjem tekstu se pri korišćenju reči "Kanda" misli na stari narodni izraz za iseljenike u Tursku koji se koristio još u prošlom veku.
Mislim da si pogrehio, i slazem se sa PRDIM-ovim pretpostavkama.
OSIM AKO NEUTRO NIJE MLADJANA ANA !!!!!!!
Ako sam pogresio izvinjavam se Neutrouou a i Distou.

- naravno izvinjenje se prihvata, medjutim to te nimalo ne priblizava razresenju. Pa moze se reci da je Prdim dobrano obogatio tekst al sto kazes i neka.
Nego Drino ovo me podseti na cuvene kvizove koje smo u vise navrata pravili pa i jednom kod mene kada sam presao u Bg. Kazem pravili ali zapravo su to bili autorski radovi Mirsadovi i Sajini i Zaretovi uz malu pomoc ostalih. Uzasno mi je zao, prevrnuh kucu, sve sam to cuvao i nista ne mogu da nadjem.Cuvao sam cak i pitanja ispisana na formatu 70x50 cm. I nisam to bacio zasigurno. Doci ce i dan kad cu sve to da bacim, al' u javnost.