GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Podle neistine u vezi padanja sa motora .. osim mozhda par puta, al neqemo sada o nebitnim detaljima.

Neutro, ochigledno znash sitne detalje.
Skidanje tvoje maske bi moglo josh vishe doprineti dinamici ovog foruma.

Slazem se sa tobom, ali za sada moram ostati tajnovit. Na tajnom sam zadatku. Znas ono, 007 i to. Taman sam vam stigao u pravo vreme, cini mi se. Ajt sad, laku noc i poljubi Francuskinju!

Pada mi na pamet dogadjaj sa tog mesta kada se Zhuqa dobrano bio uroljao sa uobichajenih dva piva. Retko mu je trebalo vishe. Malo podalje od nas pochne on u svom alkoholiziranom stanju da pisha po klupi. Niko ne obraqa pazhnju, shto nije u OK obzirom da nije bash uredu pishati po javnim klupama. Odjednom Zhuqa usred mokrenja, kao da je u trenutku pomahnitao, pochne da plache i kuka: Jago Jago!! (riba iz razreda u koju je do kostiju bio zacopan)

I kao da to nije bilo dovoljno, pochne on da trchi u krug, kao u crtanim filmovima, dok mu mokraqa sve lije po spushtenim pantalonama i gaqama. Mi kao da ga uteshimo, ama gde da mu pridjesh popishanom?:rotf:

[/QUOTE] Babi milo sto joj se i snilo, na to se svode neka od secanja. Pogledaj moju (istinitu verziju) tog dogadjaja na jednom od prethodnih postova. Sve i da sam se upisao, sto nema veze sa realnoscu, to ipak nije gore nego da sam se usrao i otisao kod devojke da se operem, a sto je najgore, da nisam ni bio pijan. Treba li da detaljnije ulazim u tu epizodu, posto vidim da si dosta iscrpan u opisivanju nekih dogadjaja?

ZIG, ja sam se kao izlogovao da bih pratio tvoj dijalog sa NEUTROM i izvlacio zakljucke.
Za sada su nam poznate 2 njegove osobine
1.Zna dosta
2.Dobro se kontrolise

Suzio sam pretragu na nepoznate komada dva!!!
Sada stvarno odoh da knjavam...

izaziva smutnju, napisao sam da znam ko je, ali neutro se ne slaze sa razotkrivanjem. Mozemo to i u asocijacima
Nije vise ruzicast.

Back