Pada mi na pamet dogadjaj sa tog mesta kada se
Zhuqa dobrano bio uroljao sa uobichajenih dva piva. Retko mu je trebalo vishe. Malo podalje od nas pochne on u svom alkoholiziranom stanju da pisha po klupi. Niko ne obraqa pazhnju, shto nije u OK obzirom da nije bash uredu pishati po javnim klupama. Odjednom Zhuqa usred mokrenja, kao da je u trenutku pomahnitao, pochne da plache i kuka: Jago Jago!! (riba iz razreda u koju je do kostiju bio zacopan)
I kao da to nije bilo dovoljno, pochne on da trchi u krug, kao u crtanim filmovima, dok mu mokraqa sve lije po spushtenim pantalonama i gaqama. Mi kao da ga uteshimo, ama gde da mu pridjesh popishanom?
[/QUOTE] Babi milo sto joj se i snilo, na to se svode neka od secanja. Pogledaj moju (istinitu verziju) tog dogadjaja na jednom od prethodnih postova. Sve i da sam se upisao, sto nema veze sa realnoscu, to ipak nije gore nego da sam se usrao i otisao kod devojke da se operem, a sto je najgore, da nisam ni bio pijan. Treba li da detaljnije ulazim u tu epizodu, posto vidim da si dosta iscrpan u opisivanju nekih dogadjaja?