GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Ajde da ste mi u zdravlje, pa vidimo se na kukovo leto.

Na kukovo i ja. Pozdrav

Znaci li ovo da cete se sledeci put na forumu pojaviti kao krepki sedamdesetogodisnji starcici, sve razmenjujuc' savete koja je trava najbolja protiv reume i u kom polozaju je najbolje da vilica prenoci u casi. Uz brojne stamparske greske, zarad kucanja drhtavim starackim prstima ?

Znaci li ovo da cete se sledeci put na forumu pojaviti kao krepki sedamdesetogodisnji starcici, sve razmenjujuc' savete koja je trava najbolja protiv reume...
Hm, ovde polako ali sigurno iscrpljujemo sve teme iz mladosti, a novih i nemamo bas mnogo(osim da malo pricamo o decjim bolestima).Moramo naci nacin da odrzimo forum i bez zabludelog PRDIMA-a,cisto da svi znaju gde se uvek moze naci okupljeno drustvo.
Sada, najveci je problem ko ce da preuzme ulogu DJ-eja umesto PRDIM-a, dok se on ne vrati sa novim remek delom Turske kinematografije(Turski Americki Nindja)???

ZIG, bio sam na sajtu, zvuci veoma dobro, s tim da kod mene malo izbijaju basovi. Napominjem da jedino iskustvo sa heavy-ijem imam sa Purpleom i White snake, tako da vas ne mogu uporedjivati sa aktuelnim trendovima, ali sve se cini zaista solidno.

Sto reci...,Meni izgleda da sam na forumu imao sadrzajniju komunikaciju sa ULISOM i NEUTROM (za koga pojma nemam ko je) nego sa vecinom clanova grupe i ranijih drugova (SEVAND, ACHILEAS). Ono malo razmene sa Zabrljivkom samo me je podsetilo zbog cega se Pascad raspala. Steta, jer je moja prvobitna ideja bila da ponovo afirmisem njegovu ulogu u grupi, kao kompozitora i vodje iz senke.

Zelim da se zahvalim PRDIM-u sto je pokrenuo forum i na trudu koji je ulozio u prikupljanje i obradu snimaka i spota, kao i ACCORDU na materjalu sa VEY, SOUL AND DEXTER i fotografijama od kojih vecinu nisam imao.

Jos jednom, veoma mi je zao sto se MIRSAD nije javio.

Ono malo razmene sa Zabrljivkom samo me je podsetilo zbog cega se Pascad raspala. Steta, jer je moja prvobitna ideja bila da ponovo afirmisem njegovu ulogu u grupi, kao kompozitora i vodje iz senke.
Hajde,hajde ne budi na kraj srca.
Zabrljivko nikada nije hteo biti vodja iz senke vec je jednostavno uvek znao da se uvali medju ljude koji nesto dobro rade, i svojom preciznom osrednjosti nadje svoje mesto medju njima.A udeo njegov u kompzicijama je kada se sve sumira bio jako skroman.Sve u skladu sa svirackim umecem.
A sto se Paschadi tice, ona se nikada nije raspala.Jednostavno je prestala da postoji kada je ispunila svoju misiju, a ona morash priznati nije bila bas mala....

Znaci li ovo da cete se sledeci put na forumu pojaviti kao krepki sedamdesetogodisnji starcici, sve razmenjujuc' savete koja je trava najbolja protiv reume i u kom polozaju je najbolje da vilica prenoci u casi. Uz brojne stamparske greske, zarad kucanja drhtavim starackim prstima ?

Auu Katilju, po tvom pisanju rekao bih da su ti simptomi veoma poznati. Zabrinjavajuqe:think:.
Nego pusti sebi Alphaville 'Forever Young'.
Pevachev glas me uvek podseqao na Saletov.

Nego kada smo veq kod vechite mladosti, niko ne pomenu 25 Maj - Dan Mladosti!
Pamtim mladalachko ushiqenje i feshtu kad god bi shtafeta stigla u Prishtinu, pogotovu svirke do kasno u Crvenoj Sali u Boro i Ramizu.

Dal neko ima slike sa platoa Bore i Ramiza gde smo se redovno okupljali i dzabalebarili ranih 80ih?

Pada mi na pamet dogadjaj sa tog mesta kada se Zhuqa dobrano bio uroljao sa uobichajenih dva piva. Retko mu je trebalo vishe. Malo podalje od nas pochne on u svom alkoholiziranom stanju da pisha po klupi. Niko ne obraqa pazhnju, shto nije u OK obzirom da nije bash uredu pishati po javnim klupama. Odjednom Zhuqa usred mokrenja, kao da je u trenutku pomahnitao, pochne da plache i kuka: Jago Jago!! (riba iz razreda u koju je do kostiju bio zacopan)

I kao da to nije bilo dovoljno, pochne on da trchi u krug, kao u crtanim filmovima, dok mu mokraqa sve lije po spushtenim pantalonama i gaqama. Mi kao da ga uteshimo, ama gde da mu pridjesh popishanom?:rotf:

Jaga Dutina ga nikada nije zarezivala, shto mu je teshko padalo. Davio nas je godinama o njoj.

Pada mi na pamet dogadjaj sa tog mesta kada se Zhuqa dobrano bio uroljao sa uobichajenih dva piva.

Da, kada je bio mlad bio je sklon zaljubljivanju i suicide-nom ponashanju u pijanom stanju.
Valjda se od bubnjara romantika i ocekivlo da tako bude, za razliku od nekih koji kao mladi nisu kushali vatrenu vodu, a sada cujem bance i padaju pijani sa divljih makina kojim jurcaju unaokolo po UK :nono:

Inace, sada slusam neverovatan album iz 1959,SEVEN PIECES od Jimmy Giuffre trio, sa Jim Hall i Red Mitchel
Klarinet, gitara i bas.Beat jazz.Strashno dobro za kasne sate....

Ah da, i to sa Snezanom Medenicom, shto kaze Neutro bi moglo biti izvadjeno iz arhive(Hm, ko je Neutro kada skine masku??)...

Poslednja izmena:
ZIG, malopre sam gledao na HRTV Dada Topica.
Matori izgleda odlicno, misicav i naboran, sa dugom crnom kosom.Lici na tebe sa one slike iz Atine, samo je matoriji.Prvi put sam primetio veliku slicnost u izgledu i imidzu????

Dado? Bio mi je jedan od ranih heroja Yugo rock scene.
Chudo da je josh zhiv obzirom da je obilato uzhivao u radinostima koje tradicionalno ne vode dugom zhivotu.

Slichnost? Hoqesh li reqi da sam lijep, talentiran i mladjanog izgleda? Hvala hvala, sentimenti su uzajamni, mada stiskaju godinice a beshika sve slabija i slabija.

... kushali vatrenu vodu, a sada cujem bance i padaju pijani sa divljih makina kojim jurcaju unaokolo po UK :nono:

Ah da, i to sa Snezanom Medenicom, shto kaze Neutro bi moglo biti izvadjeno iz arhive (Hm, ko je Neutro kada skine masku??)...

Podle neistine u vezi padanja sa motora .. osim mozhda par puta, al neqemo sada o nebitnim detaljima.

Neutro, ochigledno znash sitne detalje.
Skidanje tvoje maske bi moglo josh vishe doprineti dinamici ovog foruma.

Back