zabrljivko
Zainteresovan član
- Poruka
- 430
E, pa drugovi, vreme je za konacan upload. Posle ovoga nechete me videti jedno mesec....
Pozdrav Prdim-u, vidimo se na tronu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa drugovi, vreme je za konacan upload. Posle ovoga nechete me videti jedno mesec....
E, pa drugovi, vreme je za konacan upload.
Ajde da ste mi u zdravlje, pa vidimo se na kukovo leto.
Hvala svima, kad se vratim ocekujem 100 tu stranu bloga
Zivi bili.
Ajde da ste mi u zdravlje, pa vidimo se na kukovo leto.
Na kukovo i ja. Pozdrav
Hm, ovde polako ali sigurno iscrpljujemo sve teme iz mladosti, a novih i nemamo bas mnogo(osim da malo pricamo o decjim bolestima).Moramo naci nacin da odrzimo forum i bez zabludelog PRDIMA-a,cisto da svi znaju gde se uvek moze naci okupljeno drustvo.Znaci li ovo da cete se sledeci put na forumu pojaviti kao krepki sedamdesetogodisnji starcici, sve razmenjujuc' savete koja je trava najbolja protiv reume...
Sretno druzhe stari. Walk with angels!
Hajde,hajde ne budi na kraj srca.Ono malo razmene sa Zabrljivkom samo me je podsetilo zbog cega se Pascad raspala. Steta, jer je moja prvobitna ideja bila da ponovo afirmisem njegovu ulogu u grupi, kao kompozitora i vodje iz senke.
Redovno vas pratim.-
"JA SAM ZA VAMA" ...što reče naš vrli prestolonaslednik.
Jos jednom:Da li si siguran? Ja mislim da se javio.
...obavestavam te da grupa postoji u secanjima, u cyberspace-u, da su clanovi zivi. Dakle, moglo bi se reci da grupa postoji i u realnom svetu, barem delimicno.
A sto se Paschadi tice, ona se nikada nije raspala...
Redovno vas pratim.-
"JA SAM ZA VAMA" ...što reče naš vrli prestolonaslednik.
Znaci li ovo da cete se sledeci put na forumu pojaviti kao krepki sedamdesetogodisnji starcici, sve razmenjujuc' savete koja je trava najbolja protiv reume i u kom polozaju je najbolje da vilica prenoci u casi. Uz brojne stamparske greske, zarad kucanja drhtavim starackim prstima ?
.
Pada mi na pamet dogadjaj sa tog mesta kada se Zhuqa dobrano bio uroljao sa uobichajenih dva piva.
ZIG, malopre sam gledao na HRTV Dada Topica.
Matori izgleda odlicno, misicav i naboran, sa dugom crnom kosom.Lici na tebe sa one slike iz Atine, samo je matoriji.Prvi put sam primetio veliku slicnost u izgledu i imidzu????
A jel ima neka anegdota sa, recimo, Snezanom Medenicom?
Ah da, i to sa Snezanom Medenicom, shto kaze Neutro bi moglo biti izvadjeno iz arhive(Hm, ko je Neutro kada skine masku??)...
Hm, ovako razotkriven osecam se kao gol.Moracu sutra da udjem sa novim useromPaaa, mogao bi biti svako iz Pristine ko se sa vama druzio. Zhare, Zhare, djavole...

Hm, ovako razotkriven osecam se kao gol.Moracu sutra da udjem sa novim userom
Idem malo da dremnem, ti nepoznati vrazhe, imama tacno 3 h do narednog budjenja.
Ti dotuci ZIGZAG-a![]()

... kushali vatrenu vodu, a sada cujem bance i padaju pijani sa divljih makina kojim jurcaju unaokolo po UK :nono:
Ah da, i to sa Snezanom Medenicom, shto kaze Neutro bi moglo biti izvadjeno iz arhive (Hm, ko je Neutro kada skine masku??)...