GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Tražio sam tekstove iz Novog sveta. Prijatelj sa kojim sam radio zajedno u listu, godinama ih je čuvao u nekoj garaži. Kaže mi da sada ne može da ih pronađe a sa obzirom na kvalitet papira na kojem je štampan list, veruje da se isti pretvorio u prah.[/QUOTE]

Da nije mozda Boban Stojanovic? Nikola Vlahovic nije definitivno...

Rebalans na budzet vo praviot moment usvoji, i vrz restrikcii na devizni rezervi, so uspeh ke zavrsis fiskalna godina i so ubavi dar ke bidnu zadovolni doktori.*

*ZDRAVLJE JE NAJVECE BOGATSTVO

:klap:

Iskopao sam skoro Dejanovu i Saletovu prepisku SMS porukama na makedonskom iz vremena ratova i raznoraznih sranja. Pomenuo sam to negde ovde i verovatno cu uskoro nesto i citirati.

he..he..neunišiv je

Cuvena recenica NV: "Ako me pitate za moje zvanicno misljenje...(tako i tako) ali ako me pitate za moje privatno misljenje, onda ...(valjda, onako i onako)..." ha ha ha ...Od tada kad vidim neku politicarsku njusku na TV uvek se pitam koje li mu je misljenje u opticaju. I znam da je sigurno ono koje ga trenutno manje zulja, ali sa dugorocnom tendencijom ka istom rezultatu.

Cuvena recenica NV: "Ako me pitate za moje zvanicno misljenje...(tako i tako) ali ako me pitate za moje privatno misljenje, onda ...(valjda, onako i onako)..." ha ha ha ...Od tada kad vidim neku politicarsku njusku na TV uvek se pitam koje li mu je misljenje u opticaju. I znam da je sigurno ono koje ga trenutno manje zulja, ali sa dugorocnom tendencijom ka istom rezultatu.

Neverovatna ličnost. Pitao sam se kako uspeva da preživi i nađe smisao života spavajući i krijući se po sobama Granda. Koliko puta smo on, Boban i ja, krišom ulazili u sobe koje je koristio i u kojoj je uvek bila flaša vina.

Kada smo radili intervju sa Bebekom, ispred ulaza u restoran Granda, kaže nam Nikola: pošto znam Bebeka, idem prvo ja do njega a onda ću vas pozvati. Sumnjičavo smo ga gledali kako prilazi stolu gde je Bebek sedeo i, onda, na naše zaprepašćenje, videvši ga, Bebek skoči na noge i skoči mu u zagrljaj: gde si Nidžo, kućo stara.....

E, pa drugovi, vreme je za konacan upload. Posle ovoga nechete me videti jedno mesec
dana jer radim igrani film. Zadnjih 18 sati rada proveo sam cistechi jedinu kopiju spota paschadi. Da mi je neko reko da cu ponovo da se bakcem video spotom od pre 18 godina rekao bih mu da se tera....
No, sta je tu je, kad pocnem nesto moram da zavrsim.
NAPOKON

VIDEO SPOT PASCHADI "HORTENZIJA" iz 1990.godine
SAMO DOWNLOAD (36 MEGABAJTA):
http://www.mydeo.com/videosavecopy.asp?ZID=902&CID=191196

Ajde da ste mi u zdravlje, pa vidimo se na kukovo leto.

Poslednja izmena:

Back