Ova iz Asterixa je jedina o zhenama shto sam upamtio.
Ima josh jedna:Sve su zhene iste, rece djavo i sede u koprive..
Ne znam odakle mi, mozda sam je ja skovao, ne secam se.![]()
Ne znam za tebe ali ja bi to ovako reko: Nije svaka piqka, piqka ameriqka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova iz Asterixa je jedina o zhenama shto sam upamtio.
Ima josh jedna:Sve su zhene iste, rece djavo i sede u koprive..
Ne znam odakle mi, mozda sam je ja skovao, ne secam se.![]()
Rebalans na budzet vo praviot moment usvoji, i vrz restrikcii na devizni rezervi, so uspeh ke zavrsis fiskalna godina i so ubavi dar ke bidnu zadovolni doktori.*
*ZDRAVLJE JE NAJVECE BOGATSTVO
![]()
Iskopao sam skoro Dejanovu i Saletovu prepisku SMS porukama na makedonskom iz vremena ratova i raznoraznih sranja. Pomenuo sam to negde ovde i verovatno cu uskoro nesto i citirati.
Ne Gyzel nego Güzel.
.
Da li se jos uvek bavite reciklazom narodnih mudrosti? Meni je ovo bas cool. PASCHAD je, dakle, bio multimedijalni projekat.
Bilo sve, od muzike,preko literature do filma.Narucito je negovan poseban vid verbalne komunikacije, koji kao i njihove pesme nije imao bash preterano smisla.
Stvar je bila u ATMOSFERI i SLICI....
Da nije mozda Boban Stojanovic? Nikola Vlahovic nije definitivno...
Jeste, Boban Stojanović.
Gde je i šta radi Nikola Vlahović?
Jeste, Boban Stojanović.
Nikolu srecem cesto po Knez Mihajlovoj, imam verovatno i telefon.Jeste, Boban Stojanović.
Ajd da budem precizniji, mozes i da ga vidis... neke stvari se nikad ne menjaju. Evo link: http://www.tabloid.co.yu/redakcija.htm
Pljunuti on, samo malo vise zuchi, rekao bih...
a sa obzirom na kvalitet...., veruje da se isti pretvorio u prah.
he..he..neunišiv je
Moze, i koristi se
Ne recite da je "nestao" i pretvoren u bijeli prah ?
Cuvena recenica NV: "Ako me pitate za moje zvanicno misljenje...(tako i tako) ali ako me pitate za moje privatno misljenje, onda ...(valjda, onako i onako)..." ha ha ha ...Od tada kad vidim neku politicarsku njusku na TV uvek se pitam koje li mu je misljenje u opticaju. I znam da je sigurno ono koje ga trenutno manje zulja, ali sa dugorocnom tendencijom ka istom rezultatu.
Neverovatna ličnost. ....
JA sam Nikola Vlahovic i za ovo sto ovde pisete o meni odgovaracete pred sudom casti....
Ne, ja sam Nikola Vlahovic. Pozdravio te Oliver Mlakar.
OK, mozda i nisam, ali Zabrljivko mu moze sve preneti. Stavise, ima njegov TELEFON.