prdim glasno
Primećen član
- Poruka
- 658
Prdim Glasno, ti me pita shta radih u Engleskoj sve ove godine.
Snimi link kad stignesh pa nam raci shta mislish.
ZIG ZAG, sajt izgleda odlichno, ali LINKOVI NE RADE! Ne mogah da
poslusham nishta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prdim Glasno, ti me pita shta radih u Engleskoj sve ove godine.
Snimi link kad stignesh pa nam raci shta mislish.
Ne samo to, nego i ono cega se secamo svi je selektivno u svakoga: Pitaj tri coveka o istom dogadjaju, svako ima svoju prizmu.
Zato su se kroz celu istoriju covecanstva i cenili pripovedachi.
Treba ispricati pricu..
Dali je prica verodostojna, koga se to tice.
Kome ce prica biti ispricana?
Ovakvi forumi su zamenili logorske vatre....
Brate zabrljivko, sechas li se Svoje rechenice:
"TAA - TOT- SHU je bio mudar i mudroschu svojom izborio najbolje mesto uz vatru..."
Ovo me mnogo podseca na zen price koje si mi jednom prilikom poklonio u kojima je neprevazidjena bila prica o Monahu, tigru i jagodi sa krajem ... a kako je samo bila slatka.
Prijatelju ZABRLJIVKO,Prijatelju SEVAND
Ne budi lenj vec procitaj neke od mojih prethodnih dopisa te dodaj ono shto nedostaje
(recimo onaj prevod o Panduru koji hvata klinca da krade ili onaj pad preko zbuna na drugi januar jedne davne nove godine)...
... i samo pogibeljnim startovima na konzervu i protivnickog igraca. Slicni dogadjaji u vezi sportova slede...

Nesto se secam toga, a cini mi se da sam ja sa Musom bio kod njega i nakon te epizode dosli kod Saleta, ili tako nesto. Secas li se kad smo igrali poker u paru, da zaradimo za Malboro, picu i pivo. Najvise sam voleo kad uzmemo pare od Amera, koji je ceo zivot za nesto skupljao, na kraju je cicijasenjem na pokeru gubio. Dosta cesto nam je uspevalo, ali ponekad smo gledali ljude koji jedu, piju i puse. Secam se i jedne izreke sa pokera, ne znam da li je Tairova ili tvoja Lakse je uzeti suzu iz nosa no dinar iz oka. Ja sam ih imao za Loru Zapevase jutrom petli, sad se igra igra Betli, Svanuo je novi dan, evo nama Crven ban (pop erac).Prijatelju SEVAND
Ko se sea kako je SALE stavio shtednu knjizicu na ulog da bi dokazao neku glupu teoriju da se dupliranjem uloga uvek moze dobiti na rulet, i jedva se spasao u poslednjoj ruci.
Zaboravio je da je rec o progresiji a da uvek postoji gornji limit novca igraca(onaj ko je beskonacno bogat nece ni da kocka)![]()
Prijatelju ZABRLJIVKO,
Scena za Zigijem i prilog o njegovog neunistivosti. Idemo Zule, Zigi i ja....Najbolji dokaz ZIGGY-jeve neunishtivosti ipak jeste ozhiljak koji i danas ima na podlaktici a zaradio ga je udariom napona od 12000 V dok je kao mali pokushavao da iscupa zhicu iz zida te od nje napravi djitku...
ZIGGY prilozhi kao dokaz fotografiju oziljka, bas kao shto ja prilazhem neke albume koji ni ja neznam kako zalutashe u moju kolekciju.
Neka svako uzme shto je njegovo pa smo kvit.
... dosli kod Saleta, ili tako nesto. Secas li se kad smo igrali poker u paru
Original postavio Dziber (Katilj) Katunar
...Sto pokazuje da je secanje selektivno i da se, ... Samo zivimo u iluziji da se secamo svega.
Ne samo to, nego i ono cega se secamo je selektivno u svakoga: Pitaj tri coveka o istom dogadjaju, svako ima svoju prizmu ... dogadjaje u kojima sam bio kivna i izrabljena zrtva procitao (s njene tacke) kao da sam bio poslednji mamlaz, krivac za sve nedache i pokvarenjak koji ju je debelo zajebao i izrabljivao.
[/SIZE]
))ZIG ZAG, sajt izgleda odlichno, ali LINKOVI NE RADE! Ne mogah da poslusham nishta!
Katilju
1. Enver Mariq, 2. Ivan Buljan, 3. Dzemal Hadziabdiq, 4. Brane Oblak, 5. Josip Katalinski, 6. Bogiqeviq, 7. Ilija Petkoviq, 8. Stanislav Karasi, 9. Ivica Shurjak, 10. Jovan Aqimoviq, 11. Dragan Dzajiq.
Tada je Enver Marich odbranio protiv DR Nemacke Millerov penal!
Tada je Enver Marich odbranio Millerov penal!

Tachno! Selektivna memorije ili ne, to nije bitno.
Detalj je istorijski tachan i chinjenichno potkrepljen!
Accordo, Katilju,
Da li qete izazvati smak sveta svojom fudbaskom znanoshqu?
Sudbina planete je na vama!
Seqa li se iko kada je Jugoslavija igrala u Belfastu 1976te Protiv Severne Irske?
Tachno! Selektivna memorije ili ne, to nije bitno.
Detalj je istorijski tachan i chinjenichno potkrepljen!
Accordo, Katilju,
Da li qete izazvati smak sveta svojom fudbaskom znanoshqu?
Sudbina planete je na vama!/QUOTE]
Moje fudbalsko znanje doseze do cinjenice da je Lato (Poljska) bio AGILAN, a njegov kolega JANOSCIK (Poljska) LUCIDAN.
ACCORDO, kao vrstan poznavalac, znao je i imena rezervi tog istog tima Poljske, sa Svetskog prvenstva 1978 - bili su to ZAMENKO, RESERVA i PRIPOMOC, fudbaleri koji, nazalost nisu imali veliku minutazu na tom prvenstvu
.... je harala ABBA i ako sam nekad voleo neki pop zvuk ...
Dojmio mu se Am7 - D7 - vishe Dzezzi rif negoli blues.
Evo i fotke iz doba kada je napravljena "MULTI"
ZigZag;6644901"[B:Kako bi ih pocepao ove dve sa ljuti ljezet ...[/B]"
shto ja onda nisam bash razumeo al' sam nasluqivao smisao njegovih nezhnih misli.