Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 12.881
Kamo sreće. Imam puno više. Ali mislim da ti nemaš. Iskreno.Aj budi iskren...nemas preko 30 godina zivota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamo sreće. Imam puno više. Ali mislim da ti nemaš. Iskreno.Aj budi iskren...nemas preko 30 godina zivota?
Pa zašto ne bih? Tema se stavlja tamo gde pripada, a pitanje je politike.Onda nisi temu trebala postaviti na politiku i sa političkim pitanjem. Slažem se i ja da je rat glupost i ludost. Ljudski rod je još jako daleko od nekog stupnja razvoja na kojem bi trebao biti.
Kao da nam nisu dovoljne bolesti, potresi i ostale prirodne nepogode, još se sami ubijamo. Ali to je tako. Nekako mislim da je bilo najbolje još tamo u doba Neandertalaca ili za nekih 500-1000 godina (ako ljudi prežive do tad).
Onda me zbunjuju tvoji pogledi na svet.Kamo sreće. Imam puno više. Ali mislim da ti nemaš. Iskreno.
Nije ni povijesna ni kulturološka činjenica. Bila bi da su se svi štokavci u 19. stoljeću svojevoljno nazivali Srbima. Budući da to nije bio slučaj i da su se u udaljenim područjima i neovisno jedni o drugima mnogi štokavci uredno izjašnjavali Hrvatima, a uzmi u obzir da se nije radilo o školovanim ljudima i da je sam Karadžić napisao da se svi štokavci ne izjašnjavaju Srbima, onda tvoja tvrdnja ne stoji.
Kao zenski sudija u muskom boks mecu...I kako se tema o greškama srpke politike sada svela na glupava srpsko-hrvatska prepucavanja? Dajte ljudi, to su teme za tomove i tomove strana. Ali tema je greške onih koji su vodili državu u 20. veku. Samo jedno pitanje je to pitanje stvaranja jugoslavije.
Zvekni prvog koji ti naletiНаписали сте 12 страница.
И како сад да се укључим у тему?
došao si kada odlazim... dosta mi je biloНаписали сте 12 страница.
Skrati priču seka!Srbijanska politika je greška od 18-21 stoljeća.De mi neki primjer šta je srbijanska politika učinila dobro?Samo krv i suze!Jasan je naslov. Dobila ideju za temu: skoro bila u Sloveniji, pa se nešto mislila o svemu tome dok sam se uveče šetala Ljubljanom.
Evidentno je da je ceo 20. vek politika Srpske države takva, da budem fina, da ne zna šta hoće, tj da ne budem fina - kao lud čovek, ne zna gde udara. Velika stradanja, razaranja, gubitak stanovništva, prihvatanje komunizma, granice autonomnih pokrajina, odbacivanje raznih planova, do na kraju sukoba sa najvećim svetskim vojnim savezom. To je ono što se dešavalo. Ali ima onih koji sve to vide kao niz uspeha, neki vide kao niz neuspeha.
Glupo je odmah u prvom postu da ja kažem već neke od tih grešaka, prema mom sudu a i ne samo mom, ali je pitanje za korisnike ovog foruma da nabroje ne uspehe, to je uglavnom poznato, već neuspehe, političke promašaje, loše odluke srpske države itd.. koje su dovele do situacije koju imamo u 21. veku.
Zašto bi to moglo biti važno? Pa jednom bismo i mi mogli imati državu koja zna kuda ide? Ili nikad?
(p.s. ako je bila neka ovakva tema slobodno je spojite. Ili ako je za drugi pdf, prebacite. Ali jeste tema politička.)
Ali zato je nastao preporod 1993. kad se usvojio Wagner pravacЗаправо је једина грешка била што се нисмо довољно потрудили и што смо прихватили компромис
Тако је настала она распала краљевина Шугославија и након тога само проблеми
Nadam se...Realno, ni Hrvatska ni Srbija nemaju kapaciteta za novi rat. Dalje, Hrvatska nema potrebe napasti Srbiju, a Srbija ne može i ne smije napasti Hrvatsku. Tako da...
Sedi bre nastavićemo kako smo i započeli.došao si kada odlazim... dosta mi je bilo![]()
Manje više, svaka slicna tema se svede na srpsko-hrvatsko prepucavanje.I kako se tema o greškama srpke politike sada svela na glupava srpsko-hrvatska prepucavanja? Dajte ljudi, to su teme za tomove i tomove strana. Ali tema je greške onih koji su vodili državu u 20. veku. Samo jedno pitanje je to pitanje stvaranja jugoslavije.
Skrati priču seka!Srbijanska politika je greška od 18-21 stoljeća.De mi neki primjer šta je srbijanska politika učinila dobro?Samo krv i suze!
Упадоше Хрвати и '''бум''... лудило на 12 странаНаписали сте 12 страница.
svetosavci nisu "blagosovili"pa je i demontiraliNapravili su Hrvatsku Banovinu 1939![]()
Pa i meni tvoji. Ali 100 ljudi, 100 ćudi. Drukčiji mentalitet, drukčiji pogled na svijet.Onda me zbunjuju tvoji pogledi na svet.
svetosavci nisu "blagosovili"pa je i demontirali
Tužno je što si hrvat.A osim što si trol, nisi ni originalan. Tužno.
Kucaj Londonski ugovor (sporazum) i sve će ti se samo kasti.
Pogledajte prilog 1296244