Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Jeste li vi svesni, koliko je ova tema nepovoljna po religiju?
Deda mi je bio sveštenik u drugoj religiji - Nazaren,.. pa je odverio kada mi se otac ženio,.. jer je njima zabranjeno slavlje - svadba ( a materi otac nije dao da se uda bez svadbe)
Otac mi nije kršten.. ja jesam sa dve godine, .. ali nije me Bog kažnjavao. Sve svoje grehe sam počinio sam i opet me Bog nije kaznio. Nisam slabić da bih ih pripisivao nekome.
Gde piše u crkvenim knjigama da potomci imaju snašati grehe predaka. I ko bi to smeo da napiše?
Ne;, moze da znaci svasta...
Moze da znaci da ti deda nije cinio grehe....moze da znaci da ne primecujes svoje ispastanje greha....tj legla ti kazna.....
Deda mi je bio sveštenik u drugoj religiji - Nazaren,.. pa je odverio kada mi se otac ženio,.. jer je njima zabranjeno slavlje - svadba ( a materi otac nije dao da se uda bez svadbe)
Otac mi nije kršten.. ja jesam sa dve godine, .. ali nije me Bog kažnjavao. Sve svoje grehe sam počinio sam i opet me Bog nije kaznio. Nisam slabić da bih ih pripisivao nekome.
Gde piše u crkvenim knjigama da potomci imaju snašati grehe predaka. I ko bi to smeo da napiše?
auuu, ima nekih pisanija o tome što ti ovde prezentuješ?Deca placaju svaki greh....
Od gordosti, taj greh se prenosi 3 ili 4 kolena nadole....do glutany, tj prejedanja, gde se isto prenosi tri cetiri kolena nadole, preko epigenetike..