limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 36.819
Izracunaj vjerovatnocu da nesto nastane slucajno iz niceg.
Ja sam zaboravila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izracunaj vjerovatnocu da nesto nastane slucajno iz niceg.
Dobro, većina. Lično ne znam nikog ko se izjašnjava kao ateista.Ko kaze da svi vjeruju?
i to mu opet dođe sve na isto jel da?Religija je smišljena kao skup nekih zakona da bi čoveka držala pod kontrolom.
Ono, ne ubij, ne kradi, ne poželi tudje itd .
Tome služe sad zakoni.
Na žalost, uvek postoji rupa u zakonu.
I u religiji ono pokajaću se.
Ili kad ništa drugo ne upali pomozi bože.
Како може бити у истој равни лични кодекс и правила наметнута са стране?Religija je smišljena kao skup nekih zakona da bi čoveka držala pod kontrolom.
Ono, ne ubij, ne kradi, ne poželi tudje itd .
Tome služe sad zakoni.
Na žalost, uvek postoji rupa u zakonu.
I u religiji ono pokajaću se.
Ili kad ništa drugo ne upali pomozi bože.
Nije isto. Treba izabrati biti dobar kad i ne postoji neka dobit ili kazna.ima boga, nema boga isto mu se vata jel da?
šta znači biti dobarNije isto. Treba izabrati biti dobar kad i ne postoji neka dobit ili kazna.
Samo nemoj da radiš ono što ne bi želeo drugi tebi da rade.šta znači biti dobar
ne mogu ja biti dobar za sve i svakog
to možeš samo da se trudiš inače za mene je to jedina zapovest.Samo nemoj da radiš ono što ne bi želeo drugi tebi da rade.
A, alhemija znači.Izracunaj vjerovatnocu da nesto nastane slucajno iz niceg.
Ja sam zaboravila.![]()
Joj Sale, što izazivaš. Danas sam dobre volje, pa neću, ali ne garantujem za sutra i ubuduće.ma to su ovde klasične priče za 20 god koliko sam ovde uopšte nisu evoluirali![]()
Ti kazes da je alhemija.A, alhemija znači.
Vjerovatnoća i statistika su pogađajuće nauke, ono ako ubodeš ubodeš. Daj konkretan dokaz.Ti kazes da je alhemija.
A ja kazem da matematicki izracunas.
Ja sam zaboravila vjerovatnocu,a nekada sam ucila.Ali koliko se sjecam...mislim da je vjerovatnoca za tako nesto...nula.
Negdje ovde ima i tema,sad ne mogu da je nadjem...sta vjestacka inteligencija misli o tome.
Interesantno je,pronadji.![]()
Али то је истина, ево и ја ти као и Сале могу навести неколико флоскула које ће бити приказане као крунски докази да Бог не постоји иако су шупље како год их окренеш.Joj Sale, što izazivaš. Danas sam dobre volje, pa neću, ali ne garantujem za sutra i ubuduće.
Napiši.Али то је истина, ево и ја ти као и Сале могу навести неколико флоскула које ће бити приказане као крунски докази да Бог не постоји иако су шупље како год је окренеш.
znači da pripremim gvozdene gaćeJoj Sale, što izazivaš. Danas sam dobre volje, pa neću, ali ne garantujem za sutra i ubuduće.
Nisam znala da postoje i pogadjajuce nauke.Vjerovatnoća i statistika su pogađajuće nauke, ono ako ubodeš ubodeš. Daj konkretan dokaz.
Ne mogu, AL me blokirao.
Па већ имаш неколико на овој теми које путују са једне на другу тему:Napiši.
i to kao ringišpil, demantuju evolucijuПа већ имаш неколико на овој теми које путују са једне на другу тему:
- Човјек се рађа као атеиста, индоктринацијом постаје вјерник, а логиком и размишљањем остаје атеиста.
- Онколошки пацијенти, првенствено дјеца, узимају се као доказ да Бог не постоји, а сви превиђају да је то у порасту и не доводе у везу са животним навикама модерног човјека, са тзв прогресом и оним што га прати.
- Неправда у свијету, гдје добри страдају и пате, док криминалци просперирају.
- Вјерници не читају ништа осим светих књига конфесије којој припадају, па су самим тим затуцани...
Има их још, ово су неке од чешћих.
ipak tračak nade za ovaj forumNisam znala da postoje i pogadjajuce nauke.![]()
10 mil puta veca nego da bog nastane takoIzracunaj vjerovatnocu da nesto nastane slucajno iz niceg.
Ja sam zaboravila.![]()
10000000x0=010 mil puta veca nego da bog nastane tako
Znaci nema sanse da bog postoji10000000x0=0
Pitanje je nastanka covjeka i zivota,a ne nastanka Boga.Znaci nema sanse da bog postoji
Evo sta kazuVjerovatnoća i statistika su pogađajuće nauke, ono ako ubodeš ubodeš. Daj konkretan dokaz.
Ne mogu, AL me blokirao.