Veruj mi, nije dzaba. Znam ljude koji su bili izvuceni i bili odbijeni zbog "sitnice".
Zato u Americi imas pravila za sve, pa ukljucujuci i green card lutriju: pravila za sliku, za nacin popunjavanja... ako ti 'zeznes', ima jos milion ljudi 'iza tebe u redu' sa pravilno popunjenom dokumentacijom, samo ce da kazu: "Next...". Nece da gube vreme da ti dodas/popravis - nego ce da 'prozovu' sledeceg u redu koji ima svu dokumentaciju kao sto se trazi.
Dodajem:
Problem je sto 'nasi' imaju neku 'deformaciju' da mora da se muva nesto.
Lutrija je jednostavna - predas slike i popunis online prijavu. Uneses svoje podatke i porodicu (suprug(a)/deca). Ako te izvuku, ides na razgovor ti i osobe koje si naveo(la) pri popunjavanju dokumentacije za lutriju...
Uopste ne razumem zasto neko ne bi uneo ostale clanove porodice, ako vec hoce svi zajedno da dodju u USA?
Mislim da samo ako pratis jednostavno upustvo sve lako mozes da resis i popunis.Ja sam popunio prosle god samo po uputstvu,koristio fotovalidator i ove god 03.10. sam dobio vizu.Dakle nista nisam koristio specijalno nikakvo muvanje i eto uspelo je.