Green card

• Začetnik teme Začetnik teme TAB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma srbija nije za evropu.

malo istorije: srbi ushli u balkanski savez - savez se raspao, srbi kad udju u evropu, neki nash srbin cje biti faca, dovucje rodjaka i zemljaka, raspashcje se i evropa, nacji cje se neki novi savez za koji cje nam opet trebati stoo godina da upadnemo :)
a meni tako zvoni za nekog italijana shto njemu ne treba viza za austriju :)

gde mi odgovara tamo sam ;)

Preksinoć ja hteo da apliciram online za Green Card i posle step 1 (Ime, adresa, mail, telefon...), odem na step 2 kad tamo neko plaćanje... Od 50 dolara pa naviše u zavisnosti da li se aplicira za jednu osobu ili celu porodicu, zatim vreme koliko važi... I tu ja odustao, kad danas zvoni telefon i neki lik zove, pita šta je problem, što sam odustao... Rek'o nemam kreditnu. Aha, kaže on, pa može i kešom preko Western Uniona i još neke varijante... I po dogovoru, pošalje mi na mail link do onog step 2 s početka priče i još jedan mail kako sve obaviti preko WU. Sad, nisam znao da se plaća GC, u mom sličaju $299 s nekim popustom za moju varijantu (10 godina (4 gratis) s porodicom)? Otkud toliko plaćanje za lutriju? Tako nije bilo uvek?

Naravno, ali ima 500 komentara na temi i ponadao sam se da je nekome lakše da napiše ''da, plaća se'' ili ''ne plaća se ništa, to su neki muljatori''. Ipak treba uzeti u obzir da neko svrati samo na trenutak na ovu temu jer ima nekih drugih poslova/obaveza da uradi..

Hvala u svakom slučaju.

Naravno, ali ima 500 komentara na temi i ponadao sam se da je nekome lakše da napiše ''da, plaća se'' ili ''ne plaća se ništa, to su neki muljatori''. Ipak treba uzeti u obzir da neko svrati samo na trenutak na ovu temu jer ima nekih drugih poslova/obaveza da uradi..

Hvala u svakom slučaju.

Pa zbog toga postoji search...:)
Nasi ljudi se prijavljuju na sve i svasta a da uopste ne procitaju pravila, uputstva ili nesto sl.
Pogotovo kad su neke ozbiljne stvari u pitanju...
Ali da ne pricam previse..

Ne placa se.. besplatno je.. ali se mozes prijaviti samo u odredjenim vremenskim periodima, obicno oktobar-decembar i to smao na siteu americke vlade...

poz..

Stos je sto agencije.. tokom citave godine nude kao green card lottery.. i ljudima koji ne procitaju dovoljno, nasjednu na te agencije i posalju im novac i neke svoje podatke..
i onda te agencije kada dodje vrijeme (oktobar-decembar), posalju za tebe tu aplikaciju...
A sve to sma mozes uraditi besplatno sa svog kompa..
na stranici koju ti je sport billy rekao

Mala ispravka, nije zakasnio za ovu godinu... neka ceka oktobar i neka se prijavi..

zapravo, mozhda je zakasnio za ovu i nekoliko godina. poshto se prichalo da cje kongres ukinuti lutriju [2009 i nadalje] dok ne sredi status ilegalaca. ali ipak je odradjen DV2009 krug [za koji sam se prijavio josh prvog dana :)]

tako da ostaje ti samo da chekash negde septembar~ kad vecj pishe obaveshtenje na sajtu kad pochinje i do kada traje prijava za lutriju 2010 [ako je bude].

zapravo, mozhda je zakasnio za ovu i nekoliko godina. poshto se prichalo da cje kongres ukinuti lutriju [2009 i nadalje] dok ne sredi status ilegalaca. ali ipak je odradjen DV2009 krug [za koji sam se prijavio josh prvog dana :)]

tako da ostaje ti samo da chekash negde septembar~ kad vecj pishe obaveshtenje na sajtu kad pochinje i do kada traje prijava za lutriju 2010 [ako je bude].

Ma i prosle godine je bilo price da nece biti odrzana pa je bila..
Tako da vjerujem da ce biti i ove.. Ali nadam se da nama nece trebati..:)

Back