http://boards.immigrationportal.com/forumdisplay.php?f=38
Lottery Visas - DV
prosle godine sam dosta informacija pred intervju ovde prikupio
Lottery Visas - DV
prosle godine sam dosta informacija pred intervju ovde prikupio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molio bih malu pomoc oko ispunjavanja DV prijave; zna li tko sto da odabirem u prijavi za DV ako imam zavrsenu visu skolu (VI. stupanj)? Mogu li odabrati High school degree (sigurno necu pogrijesiti) ili nesto drugo?
Takodjer, sto upisati pod:
8a. In Care Of,
8b. Address Line 1 - pretpostavljam da tu ide normalna adresa?
8e. District/County/Province/State ?
14. Number of Children, ako nemam djece? 0 ili n/a ?
Meni nece da odradi proveru fotografije nikako, ostavi me da cekam i onda "Page not found" i to sam probala u vise browsera i isto, na prijavi isto tako kad kliknem ono "continue" na kraju stranice opet me izbaci. Sad ne znam da li je prijava otisla ili ne i kako da je popunim, posto vec 3 dana kad god probam nece da odradi photo validation.
da, to je najjednostavnije, mada videh u pdf uputstvu da mogu i skenirane, ali onda se nesto razlikuje; znaci, ja sam uzeo neke digitalne slike sa cd-a, pa buduci da je fotograf kompjuterski analfabeta, smanjio na nekih 20-tak kb (do65.5kb je uslov), napravio sa crop da budu cetvrtaste, pa onda sa windows paint iz nekoliko puta doveo do 300x300 (strech and skew, ako je bila 1200 da bi doveo do 300 to je cetbrtina tj. 25%) - parola: snadji seDa li slike mogu biti slikane sa digitalnim fotoaparatom, ali da se obrade po uputsvima?
sad sam proverio, i verujem da je resenje ovde:Stvarno ljudi, sta se dogadja?! Ni meni nece da posalje application kada kliknem continue! Zbog cega?! Samo izbaci Internet Explorer cannot display the webpage! Da li vredi da i dalje pokusavam?
Jesam, proverio sam, sve je bilo u redu, al' ne znam da li moze photo validator osim velicine da uoci i ovakve stvari.... Inace ovu sliku sam nosio i u Americku ambasadu, i na samoj slici je takva svetlost i nije bilo nikakvih problema )
Deca i supruznici se moraju prijaviti,jedino novonastale promene od prijave do izvlacenja se mogu kasnije dojaviti.Mislim da je sa lutrijom sve veoma jednostavno i da se sitnicama pridaje velika vrednost i da se ljudi samo dzabe nerviraju.
Šta ćeš u Americi,vidiš da ih stiže Božiji gnev....non-stop nevreme i uvek strepnja od terorizma.Volim ameriku ali imaju gubavu politiku...
Uopste ne razumem zasto neko ne bi uneo ostale clanove porodice, ako vec hoce svi zajedno da dodju u USA?