tiberije:Ja sam dobio zelenu kartu pre nekih mesec dana, preko lutrije. Prvi put sam poslao 2004 u jesen preko zvanicnog sajta i to nista ne kosta. Drugi put (2005 god) ne bih ni poslao da nisam dobio mail od green card serbia, gde me obavestavaju da za cenu od 200 dinara (preko Sms-a) oni obavljaju proceduru slanja u periodu kada lutrija pocinje. Odradio sam to i eto dobio sam zelenu kartu, tako da nije laz to sto oni nude sada jer kasnije kada pocne lutrija oni to salju iz svoje baze, ali tacno je to sto placati kada se mozes prijavti sam besplatno.
I ja sam dobila obavestenje 3. maja da sam dobila zelenu kartu. Papire za mene i muza smo poslali mislim 28. maja i to iz Amerike. U to vreme sam tamo bila. Jel' znas mozda koliko vremena treba da protekne da te obaveste. Znam da krece vec od septembra, i da traje do kraja leta valjda sledece godine, ali me zanima da li znas koliko uticaja ima koji si broj dobio? I uticaj toga kada si im poslao odgovor. Moj broj je oko 23000. I koliko je to uopste sigurno da ce nas pozvati na intervju, posto znam da Evropa dobija oko 16000 viza.