AKO MOZES DA MI PISES NA milojem@sezampro.yu SVE VEZANO ZA GREEN CARD POSTO SAM SE UBACIO U BUBANJ ZA OVU GODINU I OCEKUJEM ODGOVOR U JUNU PA ME INTERESUJU SVI DETALJI VEZANI AKO ME IZVUKU,KOLIKO TRAJE PROCEDURA,DETALJI VAZANI ZA RAZGOVOR ZA AMBASADU ITD.UNAPRED ZAHVALANSport_Billy:Ja sam dobio green card na lutriji....ta tona papira i Kentucky-ja uopste nije strasna ...svodi se manje vise na slicne dokumente koje trebas pribaviti prilikom vadjenja pasosa uz male dodatke....Svojevremeno sam pokusavao da na raznim forumima pronadjem ljude koji su prosli kroz proceduru da ih pitam sta i kako i uspeo sam pronaci njih nekoliko ali nikada nekoga ko je u ambasadi na intervjuu i odbijen...taj je razgovor cista formalnost....ako si doneo sve sto su rekli oni to lepo pregledaju, nasmese se par puta i tras viza u pasos....mnogo je manje papira i cimanja bilo potrebno za papire za green card nego za recimo vizu za bilo koju zemlju od starih clanica EU...
....o celoj proceduri oko green card-a sam vise puta pisao na ovom forumu pa potrazite malo ako vas zanima. Ako neko jos uvek bude imao dodatna pitanja neka se slobodno javi privatnom porukom i ja cu mu rado odgovoriti. Pozdrav