Green card

• Začetnik teme Začetnik teme TAB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Garworu, ovo sam nasla na sajtu US ambasade u Nemackoj:
A qualified entry submitted electronically directly by an applicant has an equal chance of being selected by the computer at the Kentucky Consular Center, as does an entry submitted electronically through a paid intermediary who completes the entry for the applicant. Every entry received during the lottery registration period will have an equal random chance of being selected within its region. However, receipt of more than one entry per person will disqualify the person from registration, regardless of the source of the entry.
Applicants are strongly encouraged not to wait until the last week of the registration period to enter. Heavy demand may result in website delays. No entries will be accepted after noon EST on December 3, 2006.

Prema tome, samo cepaj, nema nikakvog best perioda ;)

Srecno nam bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Garwor:
Ti bese ides u newyork? Ja cu tamo gde su najbolji autoputevi! :D

Mozda idem u NY za xmas, ali to bi mi bio prvi put, do sada sam bila samo u Western Pennsylvania-i (vratila sam se pre dve nedelje)

USA rules, mislim da sam se ovog puta jos vise primila, ne mozes da zamislis kako mi je bilo tesko da se vratim ovog puta.

....quesadilla, doritos-i, long island, oooooooogrooomna samoposluga, garderoba za dz. barovi sa fenomenalnom, ali fenomenalnom muzikom (RHCP i sl), nema seljancura koje lice na Seku ALeksic, nema napucanih idiota koji umisljaju da su celebrity, nema mrstavaca........

Ah, ne smem da nastavljam, stvarno cu se ubedaciti :)

Btw, ja poslala svoju prijavu na lottery. Kad ces ti?

Bwe Rnixon....gde si ti gledala kada nisi videla sve one cice obucene u srebrno i zlatno, na stiklama od pola metra, utegnute u majcice koje samo sto ne explodiraju snagom atomske bombe od silnih naslaga is McDonalds-a i sa 3 kile sminke na licu.....Pa oni lokalni dizelasi na steroidima, sa spiked hair, raskopcanim kosuljama i krstacama oko vrata pa uz sve to majca koja opisuje velicinu i/ili neverovatne mogucnosti njegovog polnog organa ....
Ima ih bwe i ovde koliko oces...pa gde u NY-u nesto da nema...sve sto na svetu postoji postoji i ovde.....jedina stvar je sto ne postoje samo oni vec i mnogi drugi....Ima cak i nasih narodnjaka...da se ne pravimo da ih nema :)
....nije da ne bi bilo bolje da ih nema ali.....ima i nasih ljudi koji se kunu u Cecu i Jecu...svega ima ali nekako uvek imas izbor da odes negde drugde i radis nesto drugo....
Da budem iskren nekako su sa ovom hip-hop zarazom smorili slicno kao u Srbiji sa narodnjacima....gde god odes...Drop it like it's hot....ako negde puste Shakiru to je totalni underground :)
...da bi cuo neku dobru rock muziku moras ili da cekas neki koncert ili da ides u neki od onih podrum klubova u kojima se i dalje pusi i za koje je beogradski KST kao Hilton hotel :)
...itd...
druge su stvari one koje zivot ovde cine lepim....buducnost koju mozes da vidis i da planiras...imas cemu da se nadas....da ne pominjemo ogroman nedostatak konstantne depresije koja potice od okoline u Srbiji.....ne visi ti sekira nad glavom svaki dan....boli te uvo i za ministre i za haske optuzenike....kupim ponekada nasu Politiku ovde, cisto da vidim sta se desava kod kuce.....kao da na novinama samo datum menjaju...i slike....tekst je stalno jedan te isti....

da li je neko bio u Alabami,kako je tamo,ima li nasih ljudi?Drugar mi je odatle,pa me zanima,ako odem uskoro... :lol: :lol: :lol:
Inace,poznajem dvoje ljudi koji su dobili zelenu kartu preko lutrije,tako da ima nade....

Znam samo da me kad god startujem yahoo mail savata jbni Green card sa pitanjem : Os da zivis u Ameriki? Ak oces pogodi ko je od ovih ovde predsednik? A ono na sliki Klinkton, Bush i Terminator iliti dobri stari Arni..... Ogadise mi Ameriku za sva vremena ....... A jel ima plazma keks u Ameriki???

Ovo pise u zvanicnom uputsvu: All notification letters are sent within five to seven months from the end of the application period to the address indicated on the entry. Since there is no notification provided to those not selected, anyone who does not receive a letter five to seven months from the end of the registration period should assume that his/her application has not been selected.
Medjutim, ja znam ljude koje su dobili obavestenje tek u Januaru...nece me ubediti da pismo putuje 6 meseci.... :)

dimitrije_t:
rnixon,

Nemoj da koristis strane reci za termine koje imaju nasu rec. Bez obzira sto tebi mozda to zvuci 'cool', vrlo je neukusno i malogradjanski.

Necu vise nikada, obecavam, casna pionirska. Ne znam tacno na koju rec mislis - da nije aplikacija - prijava ili je mozda topic -tema?

Evo ruka pomirenja i hiljadu izvinjenja :lol: :lol: :lol:

Back