gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
I kucence ih gleda kao agresivne budale, sramota jedna sta su sebi dozvolili...svadjalice su Grci velike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni oni bre nisu svi jasni
prave tu sranja bez veze mesto samo da kazu poveriocima "nemamo sad da platimo platicemo neki drugi put" i zdravo rodjaci....
i onda lagano reforme a placanje tek kad se reformisu![]()
Ja simpatisem Grke u nacelu ali ljude koji manje vole da rade a vise su umisljeni nema na svetu, mi smo lenji ali za njih smo Nemci. U Grckoj najvise rade sitni manufakturisti sve ostalo nece prstom da makne a bahati su veoma. Obozavaju da kupuju, putuju, prave se vazni i to je odgovor zasto nikom zivom nije palo na um odakle im stize toliki novac. Proslog leta je moj dobar prijatelj Grk pricao kako se plata od tri hiljade evra ne smatra dobrom, ja sam bila u soku, pa tri hiljade evra se u Austriji smatra sasvim dobrim primanjem. Nista im nije bilo dovoljno a nisu se vadili iz kafica, garderoba i tehnika su se kupovale na angro i to najnovniji proizvodi, secam se kada je njihova novinarka Ella pricala kako prosecna Grkinja ako nema za najnoviju garderobu ona podigne kredit...pa ne moze to tako, ko tako zivi ovako prodje. Jos od hunte njima je resenje za sve udar na policiju, sramotno rusenje i divljanje. Licno sam na DW cula na pocetku krize kada su njihovi ljudi pricali kako su oni EU pa neka im pomognu koliko treba i sada Nemac mora da radi i za sebe i za Grka jer Grk nece da radi, meni je ta logika suluda...kao sto rekoh u globalu simpatisem Grke ali ih mnogo dobro poznajem i ja bahatiji narod ne znam, mi smo mala deca za njih
Ja simpatisem Grke u nacelu ali ljude koji manje vole da rade a vise su umisljeni nema na svetu, mi smo lenji ali za njih smo Nemci. U Grckoj najvise rade sitni manufakturisti sve ostalo nece prstom da makne a bahati su veoma. Obozavaju da kupuju, putuju, prave se vazni i to je odgovor zasto nikom zivom nije palo na um odakle im stize toliki novac. Proslog leta je moj dobar prijatelj Grk pricao kako se plata od tri hiljade evra ne smatra dobrom, ja sam bila u soku, pa tri hiljade evra se u Austriji smatra sasvim dobrim primanjem. Nista im nije bilo dovoljno a nisu se vadili iz kafica, garderoba i tehnika su se kupovale na angro i to najnovniji proizvodi, secam se kada je njihova novinarka Ella pricala kako prosecna Grkinja ako nema za najnoviju garderobu ona podigne kredit...pa ne moze to tako, ko tako zivi ovako prodje. Jos od hunte njima je resenje za sve udar na policiju, sramotno rusenje i divljanje. Licno sam na DW cula na pocetku krize kada su njihovi ljudi pricali kako su oni EU pa neka im pomognu koliko treba i sada Nemac mora da radi i za sebe i za Grka jer Grk nece da radi, meni je ta logika suluda...kao sto rekoh u globalu simpatisem Grke ali ih mnogo dobro poznajem i ja bahatiji narod ne znam, mi smo mala deca za njih
Hahaha procitajte kometare na sajtu B92 na ovu vest; sve nesto tipa "ovaj nema pojma sa zivotom".... i nesto u stilu "kako vi u B92 uopste smete da objavljuju ovakve neistine i lazi"? "Ne dirajte mi moju Evropu" Hehehe.![]()
![]()
http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=429029#hrono
Da li sam ja to propustio nesto, pa je Prokopijevic postao glavni ekonomski ideolog srpskih nacionalista koji vole da pljuju po EU i Americi?Pa to je kao da vam Natasa Kandic bude glavni politicki ideolog
![]()
A jel se vi radujete propasti Grčke tj. Evrope po pitanju monete ili se radujete nekom slabljenju ili pucanju dolara tj. Amerike? Jedno od ta dva će preovladati, a vi tamo negde likujete problemima Amerike, a ovde nad problemima Evrope. Znate li uopšte gde udarate?
Ali Kami, Evropa upada u jak vrtlog.
Citaj temu:
Sirenje krize u Evropi, ukupni dug samo PIIGS zemalja $3900000000000, P. Grant