To pisu sve novine u Grckoji da je namesteno od strrane vlade da bi se skratilo sve sto radnicka klasa niz godina uspeo. takodje guverner nacionalne banke prekojuce sam je rekao da banke imaju linqvidnost od 387 bioliona evro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pisu sve novine u Grckoji da je namesteno od strrane vlade da bi se skratilo sve sto radnicka klasa niz godina uspeo. takodje guverner nacionalne banke prekojuce sam je rekao da banke imaju linqvidnost od 387 bioliona evro.
Sve ovo je namesteno od Grckih i evropskih banka da bi se skratila radnicka prava..to cilj
Mi Grci to znamo.
U Grckih banaka ima ovaj trenutak 387 biliona evro. To kaze sve o tome.
Немају европске банке везе са тим, пре ће бити да банкарска екипица са Вол Стрита и са Капитола показује Швабама и остатку ЕУ да их неће лако пустити да побегну из загрљаја. Грчка је ко и друге мале земље сто преко кога се обарају руке.
Tvoj svet je vrlo ogranicen.
Ono sto jes' jes' vidim da je po dziberijadama hit, licno sam menjao kanal cim se lik pojavi.
Nego propustio si poentu - on vam je jedina sansa- a vise ga nema, osim ako niste u fazonu da su on i Elvis Presley cimeri![]()
Ti sto si menjao kanal to je tvoja briga prijatelju-boli me uvo!!!
Imamo mi puno takvih kao TOSETA tako da ti ne brini prijatelju- mi ce mo mirno spavati!!!
Gledaj ti svoju brigu!!!
Namazi ti Americki maslac i stavi neku Srpsku sniclu pa pojedi da ti stomak bude zadovoljan!!!
![]()
...........................................jel' neko shvatio???
Pomoc prijatelja, pola/pola??
Da nije ovo neka Tosetova pesma????
Tin Ujevic??
Duboko sam zbunjen.
Duboko sam zbunjen.
Мислиш на Хрвате?![]()
...........................................jel' neko shvatio???
Pomoc prijatelja, pola/pola??
Da nije ovo neka Tosetova pesma????
Tin Ujevic??
Da nisi mnogo jeo leblebije?
Ta pesma ste vec vi vecima slusali!!!
Kod nas nema vec kod vas pola i pola i vec pola ako si svatio!!!
Ne jedem leblebije!!!![]()
Ta pesma ste vec vi vecima slusali!!!
Kod nas nema vec kod vas pola i pola i vec pola ako si svatio!!!
Ne jedem leblebije!!!![]()
Why don't you try with english?