Hoću da idem kolima do IOS-a! Čitao sam dosta o ovom načinu putovanja, i sve mi je manje više jasno. Moja šklopocija troši 6.5L plina, pa i da ga ne nađem negde, nije frka ni za benzin, u svakom slučaju kada se podeli na tri osobe, ispada vrlo povoljno. I sve ostale zezancije, kartoni, makedonci, troli, orkovi... nije k frci...
Ono što je za mene najveći problem, jeste neobaveštenost o trajektima. Sve što sam našao na netu, jesu neki Titanik trajekti, koji koštaju i do 200E od Pireja do IOS-a i nazad...
Pa s toga... pitam sve, a i gosn. Codemakeropediju, ima li brej neko krpetalo kao u Lepetanima? Nek se vuče i tri dana ako otje, i magare neka mu bude konjska snaga, ali da je jeftinije? Moze i da potone ako mu volja! Kog ce mi vraga tamo neke kabine, ovo ono, nista ne fali i mom prednjem sedištu!
Nisam paradajz turista, ali jesam konzerva turista. Kad bejah mladji, igrao sam sah pod svećama restrikcije, a sad resio da odem skroz na jug u poznim mladim godinama, sto je povoljnije moguce! Vatam zadnje vozove...
Kad smo kod vozova, i to mi se svidja kao varijanta, ali 100 jevreja povratna do Atine! Aman, za aman! Imaju li ti ljudi dušu!