Jenifer*:
Koja agencija je imala ponudu?Ako možeš napiši mi šta je sve ulazilo u cenu, pošto nisam baš najbolje razumela za koliko si osoba navela...išli bi nas dvoje....i ako znaš još bilo kakvu informaciju bila bi od koristi,a da je vezana za Makriamos..
Ja sam bila prosle godine u Makriamosu.
Kraj juna i pocetak jula, 12 noci, muz, dete i ja, platili smo 1100. To je bez prevoza, polupansion.
Smestaj je ok, hrana nije bas u rangu hotela sa 4*, hotel je veliki i uglavnom su porodice sa decom, pa je odmah sve to drugacije nego kad odes na Rodos i sl.
Kompleks ima sve sto ti treba, plaza je lepa, cisto je, imas i da ronis, deo sa stenama, mol na kome smo pecali.
Problem jeste sto ne znas koju ces kkucu da dobijes, pa mi iako smo platili skuplju varijantu (blize plazi) bili smo podaleko. E, sad da neko ne shvati da je bas u brdu, ali par minuta do plaze uzbrdo. Za decu je stvarno super, imas i zivotinje, setaju ti se oko bugalova, paunovi, srne. Imas deciji klub, igraliste za decu, svako vece organizovane zabave, klovnovi, igre i sl.
Sve je kulturno, nije napadno kao u Turskoj.
Meni je jedini problem bio sto me je samo ostrvo Tasos razocaralo. Bas je selendra.
Ja ne volim letovanje gde cu svaki dan da lutam i trazim nove lepe plaze i prelazim 10 km. To mi je smaranje. Volim da imam plazu kako treba tu gde sam, a uvece da mogu da prosetam, da kad je vruce sednem u neku lepu hladovinu na klopu, kafic.
Zakljucak, Makriamos OK, ali sam Tasos mi je krs. Ostrvo 3 kategorije.
Ja pre predlazem neko drugo ostrvo.