ko nam i sta moze reci o ipsosu,nocni zivot,cene....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little danny:Znaš li možda kakva je ona kuća Vasso? Kakvo ti je vreme bilo u septembru i da ponovim tvoje pitanje, šta poneti za uveče?
).
ops: 
U junu ti i ne treba rezervacija,ako imas vizu ili drugi pasos osim srpskog.Gde dodjes mesta koliko hoces, a nude ti na svakom koraku smestaj.Od 10 jula pocinje da se popunjava u principu prvo ono sto je dobro.I u avgustu mozes nasi "sobicu" bez rezervacije,ali nema zvezdice,nije na plazi i sl...mas:Jel isao neko u Grcku u junu bez rezervacije, onako napamet?
hebem ti ove turisticke radnike..
kad god imam vremena ja sam ovde..popito:Diabolo, molila bih te da mi objasnis zasto ne bukirati preko neta? Da li ti to imas neko negativno iskustvo? Vec si radio to? Sta to znaci ozbiljniji hotel u Grckoj? Da li su Grci prevaranti?![]()

popito:Diabolo, molila bih te da mi objasnis zasto ne bukirati preko neta? Da li ti to imas neko negativno iskustvo? Vec si radio to? Sta to znaci ozbiljniji hotel u Grckoj? Da li su Grci prevaranti?![]()
Diabolo,ogranici se ovo za net.Ako si mislio na "grcka turisticka sela",mozda je tako.Ali atina,solun i ostrva koriste net vise nego ceo balkan zajedno.Kod mene ima 6 (sest) internet-kafea na 4800 stanovnika,jer deca ne mogu da dodju na red od roditelja koji "rade" preko interneta.I svi smo "prikaceni" 24 sata bez conection,za 18 evro mesecno.Krit nije grcka.Koje si ti godiste kad se druzis sa "polupismenim" grcima?Iznenadio si me.I usput,pre mesec dana je objavljeno na sajtu min.turizma,da je grcka zavrsila 2006 sa 4.800.000 turista.Da nisu dosli autobusima "preko bare"?evo ti malo slicica iz "turisticke" grcke.diabolo:Ma Grci su na poslednjem mestu u Evropi po koriscenju neta. Iza nas i Bugara.
Oni samo naprave web prezentaciju, da bi se pravili vazni pred konkurencijom. I onda ne znaju da koriste i ili uopste ne odgovaraju na upit, ili se zbune pa prebukiraju.
Pa ja sam im besplatno pravio programe za booking, ali sam odustao, posto nisam uspeo da ih obucim kako da ga koriste.
Saslusajte ovu NEVEROVATNU pricu. Covek, vlasnik hotela i rent a cara, koristi ISTI PC za booking, a daje ga i za surfovanje po net-u gostima. Pritom, ne ubaci nikakav antivirus.
NARAVNO, popije virus koji mu srusi ceo sistem, i onda se usred sezone priseca, sta je i kome prodao, obecao, naplatio.......KATASTROFA
Neozbiljno je osloniti se na net rezervaciju, ako idete u pansion sa deset soba.
Pravi hotel smatram neki koji je u lancu, sa iznad 100 soba.
Grci NISU prevaranti, njih cak i to mrzi. Oni su samo poprilicno nezainteresovani i usporeni. Briga njih za sve. Ionako to nisu sami stekli, nego im je ostalo od nekog dede. Pa se tako i odnose prema sopstvenoj imovini.
Diabolo, stvarno ne znam odakle ti ovi podaci. Ja vec 8-mu godinu intenzivno radim i sa grckim klijentima i obilazim Grcku 3 puta godisnje i ne da su bolje organizovani od nas i Bugara zajedno, nego ne moze se ni uporediti.diabolo:Ma Grci su na poslednjem mestu u Evropi po koriscenju neta. Iza nas i Bugara.
Ja sam do sada napisao gomilu programa i prodao jos vecu gomilu kopija tih programa maltene u celoj Grckoj. Veoma dobro koriste softver i taj kome si ti pravio program za booking je neki izgleda izuzetakdiabolo:Oni samo naprave web prezentaciju, da bi se pravili vazni pred konkurencijom. I onda ne znaju da koriste i ili uopste ne odgovaraju na upit, ili se zbune pa prebukiraju.
Pa ja sam im besplatno pravio programe za booking, ali sam odustao, posto nisam uspeo da ih obucim kako da ga koriste.

Ale djubre:Gospodjo..Pre dve godine gosti Porto Karasa su bili Bler,,Ziskar,,Sreder,,Berluskoni...sta da vam kazem...odlucite sami..:-D
Ne znam bas detalje za Krit, ali za ostali, kopneni deo Grcke imam dosta dobre podatke.diabolo:1. Krit NIJE Grcka, to ce ti ponosno izjaviti svaki stanovnik Krita
2. Ovo za koriscenje net-a je ZVANICAN Microsoftov podatak.
POSLEDNJI su u Evropi, spram broja stanovnika. Albanija nije usla u izbor jer nisu dostavili podatke.
3. U mom selu NE POSTOJI internet kafe, a ima deset velikih hotela sa cca 5000 gostiju.
4. Druzim se, i sa starijima i sa mladjima od mene. Od mojih deset najboljih prijatelja Grka, NIKO nema PC kod kuce, a kamoli internet liniju.
Pokusacu da navedem cime se ko bavi.:
- profesorica engleskog jezika Afroditi
- vlasnica hotela Katerina
- vlasnik prodavnice + izdaje 6 apartmana Jorgos
- vlasnik rent a bike firme ( ima 30 motora i otprilike toliko biciklova ) Takis
- recepcionerka Elefterija
- bolnicar Jorgos
- vlasnik taverne Mihalis
- vlasnik taverne Manolis
- studentkinja Despina
- student Janis
Ovde se ADSL ceka preko sest meseci, i to ako si blize Hanji, oni dalje imaju samo DIAL UP. Nije predvidjeno poboljsanje za ovu sezonu.
A znam i jedno turisticko mesto koje jos nema telefone. Nije stigla zica do njih.!
Koriste satelitske veze, ko moze da plati.
I mogu da se slozim da su Thessaloniki i Atina druga prica, ali vec BILO koje manje mesto.....
Thessaloniki - Giannina me dyo papoutsia panina
codemaker:Diabolo, stvarno ne znam odakle ti ovi podaci. Ja vec 8-mu godinu intenzivno radim i sa grckim klijentima i obilazim Grcku 3 puta godisnje i ne da su bolje organizovani od nas i Bugara zajedno, nego ne moze se ni uporediti.
Cisto kao primer da navedem da u stvarno maleckom mestu Platamonasu u sred februara imaju dva internet kafea otvorena ceo dan. I to sa opremom kojoj skoro ni jedan nas internet kafe ne moze da se meri. Da Atinu ne pominjem.
A i imam uvid u mnoge domove Grka.
Dakle ne znam odakle ti taj podatak.
Ja sam do sada napisao gomilu programa i prodao jos vecu gomilu kopija tih programa maltene u celoj Grckoj. Veoma dobro koriste softver i taj kome si ti pravio program za booking je neki izgleda izuzetak
Probaj da kod nas proda i programe na engleskom jeziku! Nece moci nikako. U Grckoj ih ladno kupuju i koriste veoma vesto!
nZa koji dan idem dole radi promocije nekog prorgama koji je firma u Atini (ciji sam suvlasnik) uradila. vec u toku razvoja smo prodali jedan broj kopija, sad je mnogom interesanata.
Tako da sto se tice IT upotrebe u Grckoj, mislim da nemas prave podatke..
Barem iz mojih osmogodisnjih iskustava