Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gde da promenim sad pol, posto nisam biO, nego biLA :lol:. na tasosu tri puta prvi, zadnji i nikad vise :lol:. svi se ubise da kazu nesto na srpskom (prilicno iritirajuce, neko ce to nazvati gostoljubivost, meni je to pokusaj izvlacenja para). svi odmah znaju odakle si ili nagadjaju dal si iz bugarske, rumunije ili srbije. jos kada mi neko kaze komsinice tacno da uhvatim prvi prevoz i vratim se kuci. prvi put u zivotu smam jedva cekala da se vratim kuci. meni je bilo uzasno opterecujuce tamo.
jesu oni prijatni, ali ta prijatnost je presla u opterecenje.

Donositi zakljucak Grckoj koja ima 13000 km obale po jednom ostrvu je smesno.

saliara (mermerna).
58.jpg

1618big_Saliara_Beach__Thassos_Island__Greece.jpg

8512b0e627cfa0d1b2fcc386d1bcc049.jpg

kajaktura3.jpg

zbog tih belih kamencica, voda dobija boju da ljudima deluje kao da su u tropima negde. plus sto se ne greju pa je prijatno gaziti po njima i izlezavati se ...

Vrh vrhova je kad se neko javi sa komentarom da je nesto bilo bash bezveze u nekom mestu , pa krenu komentari od strucnjaka za Grcku , kako doticni nije " pogodio" mesto .
Strucnost se svodi na shebanje u stilu : Ne svidja ti se Tasos , pa di ga nadje bre , idi na Zakintos ... i , Ne svidja ti se Zakintos , pa di ga nadje bre , idi na Tasos .......................

Jel istina da prosle godine nije bilo nista na mermernoj plazi...ni muzika ni kafic ni lezaljke....?
Ja sam bila 2012 i bas je bila dobro organizovana plaza,ako izuzmemo prasnjavi put koji vodi do nje :roll:
a neko mi rece da je prosle godine sve bilo sklonjeno i da je plaza bila poludivlja :eek:

i dalje je zasU. trebalo bi krajem juna da obidjem sosTa pa cu javiti.
nekom smetaju te lezaljke i suncobrani. meni je bilo extra.chak i DJ sa svojom muzikom...

Ako se postave lezaljke, taj je duzan i da odrzava plazu sto je ok.
Ja kad sam bio pre nekoliko godina, bila je divlja. Neki turisti su otislji i ostavili brdo smeca, bas je bila tada neuredjena.

Jel istina da prosle godine nije bilo nista na mermernoj plazi...ni muzika ni kafic ni lezaljke....?
Ja sam bila 2012 i bas je bila dobro organizovana plaza,ako izuzmemo prasnjavi put koji vodi do nje :roll:
a neko mi rece da je prosle godine sve bilo sklonjeno i da je plaza bila poludivlja :eek:

mozda eventualno na pocetku sezone. pocetkom jula sve je bilo na svom mestu. mozda dok se dobije dozvola i te fore. kapiram i da je njihova administracija efikasna poput nase. zaista, plaza ima i tus (nisam ocekivao) do kojeg je milina doci po tim belim kamencicima...

Back