RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.599
uvek ima lepse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda se nesto promenilo ali svi grci pustaju muda i iako su prazni ne spustaju cene,ako nadjete po osobi 10e extraDecko i ja planiramo letovanje na Lefkadu druge polovine jula. Sta mislite smemo li se usuditi da nadjemo smestaj na licu mesta? Kako mozemo proci najpovoljnije?
Zna li neko koliko je udaljena Leptokarija od Atine,hvala unapred![]()
Zna li neko koliko je udaljena Leptokarija od Atine,hvala unapred![]()
Leptokarija je, uz Paraliju, najveći shit u Grčkoj.![]()

U kom delu Grčke biste nam preporučili da letujemo?
Letujemo ja i otac, odnosno dve odrasle osobe. Minimum 10 noćenja, a može i više. Može i hotel i apartman, sva tri obroka ili samo doručak, bitno je da nije previše skupo (a vidim da ima stvarno povoljnih tura i aranžmana, već od četrdesetak evra). Važno nam je da nema previše gužve na plažama (i divlje dolaze u obzir), ali da u mestu gde bismo letovali ima još nešto da se vidi, dakle da ima i noćnog provoda, kafića, građevina koje treba obići, šetališta, okolnih mestašca za izlete, eventualno neka vožnja brodom... Ne želimo, dakle, da ceo dan budemo na plaži, nego i da istražujemo.
Tražio sam na netu i ponuda je zaista ogromna, kako destinacija tako i agencija, tako da ne znamo za šta da se odlučimo. U neki širi izbor su ušli Kasandra, Asprovalta, Lefkada, Leptokarija, mada destinacija ne mora obavezno da bude nešto od ovoga. Pa bi dobro došla neka preporuka, najbolje bazirana na ličnim iskustvima. Hvala.

U kom delu Grčke biste nam preporučili da letujemo?
Letujemo ja i otac, odnosno dve odrasle osobe. Minimum 10 noćenja, a može i više. Može i hotel i apartman, sva tri obroka ili samo doručak, bitno je da nije previše skupo (a vidim da ima stvarno povoljnih tura i aranžmana, već od četrdesetak evra). Važno nam je da nema previše gužve na plažama (i divlje dolaze u obzir), ali da u mestu gde bismo letovali ima još nešto da se vidi, dakle da ima i noćnog provoda, kafića, građevina koje treba obići, šetališta, okolnih mestašca za izlete, eventualno neka vožnja brodom... Ne želimo, dakle, da ceo dan budemo na plaži, nego i da istražujemo.
Tražio sam na netu i ponuda je zaista ogromna, kako destinacija tako i agencija, tako da ne znamo za šta da se odlučimo. U neki širi izbor su ušli Kasandra, Asprovalta, Lefkada, Leptokarija, mada destinacija ne mora obavezno da bude nešto od ovoga. Pa bi dobro došla neka preporuka, najbolje bazirana na ličnim iskustvima. Hvala.
Zašto?
Nažalost, pošto je dosta toga već popunjeno, nemamo neki naročito veliki izbor. Izgleda da ćemo na kraju ići u Sarti. Naravno, nećemo biti samo tamo: verovatno ćemo obići i Svetu Goru, a ja lično bih voleo da vidim Neos Marmaras koji je tu blizu.
Zašto?
Nažalost, pošto je dosta toga već popunjeno, nemamo neki naročito veliki izbor. Izgleda da ćemo na kraju ići u Sarti. Naravno, nećemo biti samo tamo: verovatno ćemo obići i Svetu Goru, a ja lično bih voleo da vidim Neos Marmaras koji je tu blizu.
Au, nemojte Sarti nikako. Tamo nema ni N od noćnog života, niti šta zanimljivo u blizini. Bolja vam je Olimp regija, bar možete da skitate.
Onda bolje da odete u Neos Marmaras.
idi bilo gde i biće ti super
sitonija ima predivnu prirodu, olimpijska regija ogromne peščane plaže i potrošnju prilagođenu našem džepu (paralija, katarina, larisa)...
opisti se, uživaj i srećan put