lencibranci
Početnik
- Poruka
- 34
Hahah divno :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde da promenim sad pol, posto nisam biO, nego biLA. na tasosu tri puta prvi, zadnji i nikad vise
. svi se ubise da kazu nesto na srpskom (prilicno iritirajuce, neko ce to nazvati gostoljubivost, meni je to pokusaj izvlacenja para). svi odmah znaju odakle si ili nagadjaju dal si iz bugarske, rumunije ili srbije. jos kada mi neko kaze komsinice tacno da uhvatim prvi prevoz i vratim se kuci. prvi put u zivotu smam jedva cekala da se vratim kuci. meni je bilo uzasno opterecujuce tamo.
jesu oni prijatni, ali ta prijatnost je presla u opterecenje.
Donositi zakljucak Grckoj koja ima 13000 km obale po jednom ostrvu je smesno.
zasto ne moze? nema gradove/mesta koja se mogu pohvaliti nekom specificnoscu ali i tako sva ta mesta u grkoj manje vise lice medjusobno ..
najbolja plaza na kojoj sam bio je upravo na tasosu.
Ma smeshno je tvoje zapinjanje za Grcku ...
i dalje je zasU. trebalo bi krajem juna da obidjem sosTa pa cu javiti.
nekom smetaju te lezaljke i suncobrani. meni je bilo extra.chak i DJ sa svojom muzikom...
Jel istina da prosle godine nije bilo nista na mermernoj plazi...ni muzika ni kafic ni lezaljke....?
Ja sam bila 2012 i bas je bila dobro organizovana plaza,ako izuzmemo prasnjavi put koji vodi do nje
a neko mi rece da je prosle godine sve bilo sklonjeno i da je plaza bila poludivlja![]()
NE.IRSKA!PO MENI NAJLEPSA ZEMLJA U EVROPI
PO VAMA?
VOLELA BIH CUTI O SVAKOM MESTU KOJE STE POSETILI U OVOJ ZEMLJI?
GDE OTICI NA LETOVANJE, GDE JE NAJOPTIMALNIJA KOMBINACIJA, NAJLEPSE PLAZE I NAJLEPSI I NAJAKTIVNIJI NICNI ZIVOT
Ne derite se...smanjite slova,bole me usi![]()
Ma smeshno je tvoje zapinjanje za Grcku ...
saliara (mermerna).
Pogledajte prilog 324793
Pogledajte prilog 324794
Pogledajte prilog 324795
Pogledajte prilog 324796
zbog tih belih kamencica, voda dobija boju da ljudima deluje kao da su u tropima negde. plus sto se ne greju pa je prijatno gaziti po njima i izlezavati se ...