Anonymous:
Pochetkom avgusta cu ici da letujem u Olympic Beachu... pa me zanima, da li se plaze naplacuju, i koliko,... zatim, da li je obavezno iznajmljivanje lezaljki i suncobrana... itd...
Nisam videla da ste ovo spomenuli negde...
I da... one informacije o cenama mi nash dosta znache, da stvorim uvid u cene...hvala
E da... zanima me josh koliko koshtaju hleb, kifle..?
I da li znate, hoce li cene biti vishe u avgustu..?
Pozdrav i Hvala puno..
evo ja da ti odgovorim,pošto sam se vratila iz OB pre desetak dana...
plaže se ne naplaćuju,nigde u grčkoj,pa nije to crna gora
nije obavezno iznajmljivamke ležaljki,već je to tvoj izbor,a ako popiješ kafu u kafiću čije su ležaljke,onda te one koštaju koliko piće(2 kafe frappea 5 evra)
ili po ležaljci 3 evra...naravno dobiješ i suncobran!
ali nije neophodno imati ležaljke,jer je pesak,pa ne smeta ni na njemu da se uživa.ja sam imala dušek...i lepše je nego na ležaljci,koju je konzumirao moj muž.
kifle sam kupovala po 6 kom u pakovanju za 1,5 evra.
i hleb je tu negde.
i nije ništa skuplje u avgustu,jer ne dolaze italijani

cene se dižu u grčkoj za vreme ferroagosta zbog njih, zbog čega,to samo grci znaju,baš kao i hrvati
ali to važi samo za ostrva,koja opsednu italijani,pa ovi gledaju kako da im otmu što više love,jer su italijani najštedljivi turisti na planeti zemlji,te ne troše lovu na vanpansionske tričarije,pa eto,a srbi su najžešći rasipnici!nas obožavaju,jer znaju da mi voooolimo da trošimo te podle,zapadnjačke novce

a i kako ne bi,kada je pivo samo 2.novčica,a ovde je i 200....
i zaboravila sam da kažem da ima super parkić zaklince,da ih dokrajčite pred spavanje