Ringišpil ,kaži mi ti si bila na koncertu Bijelo dugme?Za malo ,da nisam ja išao.
ciao
ciao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malinero:Žižanj beše jedno malo ostrvo blizu otoka Pašmana gde ne vidim nikoga osim ribe i mora.To ti je na putu za Kornate.
A kaži mi kako je vreme kod tebe?Tu je ludnica 15 stepenji,kiša i to ti je ljeto od k.....Da ne pogrešiš je najbolje Grčka .Tamo nema kiše .
ciao Nema nikoga i nema ni kampa,tako da možeš biti bez svega ako očeš
'
e jeste to je to!malinero:malinero:Žižanj beše jedno malo ostrvo blizu otoka Pašmana gde ne vidim nikoga osim ribe i mora.To ti je na putu za Kornate.
A kaži mi kako je vreme kod tebe?Tu je ludnica 15 stepenji,kiša i to ti je ljeto od k.....Da ne pogrešiš je najbolje Grčka .Tamo nema kiše .
ciao Nema nikoga i nema ni kampa,tako da možeš biti bez svega ako očeš
'
ne mogu da verujem da je ovakav avgust već par godina....

Vidis da ne mogu bez Krstarice ni na odmoru
Samo, vidim da ono "daleko od ociju, daleko od srca, vazi i za Krstaricu. Cim sam presao granice, oman mi smanjili broj postova skoro za hiljadu!
A ja se toliko trudio da nabijem broj postova i budem "faca"
Mora da im se nesto zbrljekalo u bazi...E ciao ja sam onaj koji je iz Kopra išau u Atene sa DYANA CITROEN pre 20 godina.Znači uživaš u predivnoj Grčki.Ja se vračam iduče godine.xpajamacax:cakanii!!!
pa ti baš uživaš![]()
eh ideš li opet na santorini,interesuje me jedan mexički restoran u firi.
drže ga moji prijatelji to sam juče saznala.
jel da ti nedostajem?

A i da hocemo, ne mozemo, provalis ti oman iz cuga sve
Mudrice!
Malo sam ja slovenacki zaboravio svih ovih godinamalinero:Matorka ti sve slušaš ,si kao kgb.ACodemaker stvarno sada uživa.Code kaži mi ako ideš na Milos ,da mi pošalješ koje fotke ili adreso za apartmane negde pored mora.Sada uživaj dalje i popi po koji Mitos još za mene in nazdravje .
Ps Dobro ti govoriš slovensko.?1

, osnovnu skolu, gimnaziju, fakultet u Ljubljani, naravno sve na slovenackom, valjda sam ga nesto naucio majku mu 

Maco, tvoj drug je cistokrvni Srbin! 8)xpajamacax:naravno,kad je slovenec![]()
šalim se.
mithos...mmmm...ja bi radije eden miller![]()
hi,hi...hudiči...(a zaboravila sam šta znači)![]()

Inace u nekim manjim mestima kuda se povremeno promuvam, expresso mozes 'ladno naci za 0.6 evra! (govorim o pravoj expresso, cika samo povuce rucicu... 
)

i krompiri i salate...