Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ima li tih radnji u manjim mestima?

Ima ih svuda sigurno!!!

A za Santorini mogu da ti kazem da smo jeli gde smo stigli...nisu mnogo strasne cene,imas ibrze hrane kao i drugde pa tu moze jeftinije da se prodje,a naravno restorani su skuplji...iznajmili smo onaj cetvorotockas a ne skuter ali se ne secam koja je agencija u pitanju jer nam je hotel ponudio cena je bila proslog avgusta 80 evra za 2 dana(valjda,potvrdicu ti popodne kad se muz vrati).Za izlete takodje ne mogu da ti pomognem jer smo mi bili na medenom mesecu pa smo produzili za Krit...
uglavnom moja preporuka ti je da setate po celom ostrvu obavezno!!

Ima ih svuda sigurno!!!

A za Santorini mogu da ti kazem da smo jeli gde smo stigli...nisu mnogo strasne cene,imas ibrze hrane kao i drugde pa tu moze jeftinije da se prodje,a naravno restorani su skuplji...iznajmili smo onaj cetvorotockas a ne skuter ali se ne secam koja je agencija u pitanju jer nam je hotel ponudio cena je bila proslog avgusta 80 evra za 2 dana(valjda,potvrdicu ti popodne kad se muz vrati).Za izlete takodje ne mogu da ti pomognem jer smo mi bili na medenom mesecu pa smo produzili za Krit...
uglavnom moja preporuka ti je da setate po celom ostrvu obavezno!!

Hvala ti puno!:lol::bye:

Zdravo, nova sam na forumu, a interesuje me ljetovanje u Grckoj ove godine. Zna li itko neki smjestaj u Haniotiju ili okolo mjestima u kojem je bio vec i da ima njihovu web adresu ili slično...puno hvala...na natu bas ne mogu da pronadjem vile i apartamane, a posto sam iz BiH nasa je ponuda inace jako mala....hvala

Šta bi ste preporučili od turističkih izleta u Asprovalti (i okolini)....čuo sam za krstarenje oko atosa....sta bi jos vredelo videti

hvala

pa ako krenes prema trecem prstu.onda obavezno poseti Kakovo..........manastir..inace metoh manastira Hilanadar..fenomenalno mesto...nalazi se oko 9 kilometara pre Jerisosa..a tu je u blizini i Aristotelova kuca...sto isto vredi videti

Zdravo svima...Jel ima neko da mi preporuci neku agenciju koja nije puno skupa ali da je proverena tj.da je neko isao sa njom posto planiram da idem u septembru za Grcku...

Hvala...

Mozes i Argus.
Ja sam o njima sve najgore rekla zbog uslova placanja, ali cila sam da ko ima racin u Intesi moze na rate preko kartice da placa (ne kreditne).
Ovako je najpovoljnija agencija!!!!!!!! Po smestaju, ali zato ne ocekuj neko ludilo od smestaja!

Zdravo, nova sam na forumu, a interesuje me ljetovanje u Grckoj ove godine. Zna li itko neki smjestaj u Haniotiju ili okolo mjestima u kojem je bio vec i da ima njihovu web adresu ili slično...puno hvala...na natu bas ne mogu da pronadjem vile i apartamane, a posto sam iz BiH nasa je ponuda inace jako mala....hvala

Poseti sajtove agencija, tamo imas sve, pa i cene

Argus, Perla, Matico, big blue, oktopod....
Pocni od prve dve, najpooljnije su

Ја идем са Аргусом, а са њима сам био и у Будимпешти и Египту и они су стварно врло коректни...поготово водичи...надам се да ће и у Грчкој такви бити....једино ме овај мексички грип брине, не знам шта меда брундо има да каже по том питању....:rotf:

Pozdrav svima!
Putujem na Krit uskoro i interesuje me sve po malo - šta videti, koje su cene u muzejima, gde se na ostrvu nalaze manastiri ... Zna li neko koliko košta iznajmljivanje skutera dnevno, koliko troši benzina, kakvi su putevi za vožnju,koliko vremenski traje vožnja skuterom od Hersonisosa do Agios Nikolausa ili do nekog drugog grada ili lepe plaže... Sve me interesuje a gore navedeno posebno!
Hvala!
:cao:

Za 2 nedelje krećemo u Atanasios u Polihrono. Da li je neko bio tamo? Utisci....Preporuke.... Bilo šta!! Prvi put idemo u Grčku, a ukusi su različiti.

Polihrono je malo, lepo, mirno mestasce, bez ludih nocnih provoda. Hanioti je vec malo zivlji, ali mi je lepsi Polihrono. Ukoliko zelis nocne ludorije nekih 10-ak km severno od Polihrona
je mesto Kalitea i tamo imas neke diskoteke. Nemam pojma kakvi su, jer tamo nisam isao. Kada se spustis sa magistrale ka moru nakon 50-ak metara sa desne imas pekaru u kojoj prodaju i sladoled. Kupi hleb sa maslinama i bilo koji sladoled - BRUTALNO DOBRO!!!
Savetujem te da ne propustis izlet u akva parkic i izlet na Atos. Nekih 18 km juzno od Polihrona je mesto Paljuri i plaza koju nazivaju Ksjenija - pesak sitan do iznemoglosti.
Prelepo ce ti biti - siguran sam.
Lepo se provedi i odmori.
P.S. Ovako izgledaju moje uspomene iz Polihrona :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kalitea je drugačija tačnije ne nalazi se uz samo more već na uzvišenju a do plaže se silazi. Plaža je jedna od lepših u tom kraju, sitan pesak i dugačak plićak. Samo mesto je osetno skuplje u odnosu na npr. Pefkohori pa je i to razlog što nije bilo puno naših tamo.

Ja svoje dete od 3.5 godine i dalje vozim u auto sedištu i na mnooogo kraćim relacijama.Na tvom mestu ne bih ni razmišljala o toj dilemi,pogotovu što je možda u Grčkoj to obavezno po saobraćajnim propisima,to stvarno ne znam.Ali prvenstveno zbog sigurnosti i udobnosti na dužem putu obavezno stavi sedište.

Back