Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
upravo stigao sa dvoje dece, 6,5 i 3,5

sediste ostalo kuci, deca se lepo snasla i boravila na zadnjim sedistima, i igranje i spavanje, ubacio nesto stvari tamo gde su noge pa su lepo lezali

policiju na tasosu nisam ni video, kao ni duz puta u grckoj. postoji legenda da na tasosu vec cetiri godine turisti nisu platili kaznu. danju je sve ok, vozi se laganica, da ne poverujes. kazu da policija izlazi nocu, ja ih nisam video

u makedoniji ima radar na delu gde nije auto put, drzi se ogranicenja brzine i sve ce biti ok. a bude ga i na autoputu

Можемо ли сад да затварамо тему? Мислим, тема се зове Грчка, а таква већ постоји.
Забрањено је отварати теме са истим називом, а ова је тема о седиштима за децу...:mrgreen:

Putujem krajem meseca sa drustvom u Dasiju, pa me zanima da li je neko od vas ovde bio tamo, pa da iznese svoja iskustva. Kakve su plaze? Kakav je nocni provod? Je l' ima nesto specijalno sto bi trebalo da imamo u vidu?

To mora da su neki drugačiji Grci....

Na Kritu kod Hanje ima jedna plaža koja mi je najbliža da odem kada imam pauzu na poslu.
Plaža je pomalo skrivena, prilaz izgleda kao da ulazite na nečiji posed, pa zato nema uopšte stranaca, samo Grci.

Ali....oni prave toliku buku da nikada nisam uspela da zaspim na plaži.
Puste decu da plaču dok se ne umore i zaspe...dovikuju se...donesu one velike crnačke kasetofone....i igraju onaj užasan sport sa drvenim reketima....

ja sam tamo bila zesce zbunjena. na primer, duseke, lopte i ostale rekvizite za plazu smo ostavljali pored hotela uvece. nista nam falilo nije. na peskire i ostalo na plazi niko paznju nije obracao dok smo svi mi bili u vodi. jednom nam se desilo da nam je na plazi ostala flasa vode, ovaj momak sa recepcije nas je zvao da pita jel nasa... ma sijaset nekih lepih gestova koji ti u prevodu porucuju - dodjite ponovo.

Da napomenem, u ekipi sam sa zenom i dvoje dece od 9 i 10 godina pa je pitanje upuceno u vezi sa tom nekom porodicnom zabavom. Odnosno - da deci bude lepo i da zagotive Grcku. A zena i ja smo vec zavoleli...

Da napomenem, u ekipi sam sa zenom i dvoje dece od 9 i 10 godina pa je pitanje upuceno u vezi sa tom nekom porodicnom zabavom. Odnosno - da deci bude lepo i da zagotive Grcku. A zena i ja smo vec zavoleli...

Letovala sam tamo i veoma je lepo.Plaza je dosta dobra,malo uska.More je ok.Svi apartmani su blizu plaze jer nije jako veliko mesto.Za klince imas luna park,sve one moguce igrice,teren za odbojku.Kad si vec u Pefkohoriju,nije lose da odes do Polihrona.Tamo je plaza fantasticna.Hanijoti su ti na 5km.Slicno mesto kao Pefkohori ,malo manje.
Za studio ne znam ja uvek idem privatno,bez agencije .Lepo se provedite:)

Back