Na zalost predaleko mi je da idem kolima. Mozda nekad avionom?? Ali posto svi tvrde da je prelepo, treba otici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost predaleko mi je da idem kolima. Mozda nekad avionom?? Ali posto svi tvrde da je prelepo, treba otici.
da je besmisleno ne bi onoliki englezi dolazili
pa ko da mi bude reper, ako ne narod koji pored nemaca najviše putuje na svetuAko su ti engleski turisti reper...Jedna od lepota Lefkade i jeste odsustvo značajnijeg broja Engleza i Rusa
Englezi koriste rent-a car na ostrvu. I koliko sam video na Krfu i Zakintosu uglavnom su stacionarni.
Ne vidim razlog da sebe izlažem dodatnom trošku avionske karte i rent-a-car,kada mogu da relativno lagano,praktično(osim manje deonice od skretanja za Prevezu do Lefkade gde ide magistralni,uz neke manje delove kod nas i u Makedoniji) 80% deonice je autoput.
Na ta ostrva ne ideš da bi se kretao na relaciji soba-plaža uz neki izlet. Većina tih rajskih plaža po kojima su ostrva prepoznatljiva je udaljena od mesta boravka. Bez kola jeste besmisleno boraviti na tim ostrvima.
pa ko da mi bude reper, ako ne narod koji pored nemaca najviše putuje na svetu
i oni baš po ostrvima se kreću na relaciji koje si pomenuo, osim što umesto plaže jedva odu do bazena. uglavnom da se ispovraćaju.
i zabole ih za nečije mišljenje da su na ostrvima neophodna kola
ja ne podržavam takav vid odmora ali ga razumem
čisto sumnjam da isto košta iz Sombora i iz VranjaPozdrav svima..Da li bi neko mogao okvirno da mi kaže koliko košta put automobilom do Grčke,tačnije Pefkohorija?U pitanju je Punto..![]()
Pozdrav svima..Da li bi neko mogao okvirno da mi kaže koliko košta put automobilom do Grčke,tačnije Pefkohorija?U pitanju je Punto..![]()
sve zavisi od čoveka do čoveka
ne treba biti tako isključiv
poznajem bračni par koji je bio na krfu bez auta i super se proveo. nisu čak ni jedan jedini dan iznajmili auto. preko agencije su uplatili krstarenje, pa grad krf i vido, jedan dan u albaniju, a preko grčke agencije u dasiji išli na paksos i pargu. kupali se uglavnom na bazenu ili na malibuu a ručali i večerali po tavernama. jedan dan otišli u sidari pre podne, a popodne u paleokastricu, naravno busom. i to je to. došli i vratili se avionom za 40 minuta. kažu da im nikad nije bilo bolje.
razni ljudi razne ćudi
pa naravno, i moj burazer koji je letovao na 10ak ostrva nikad nije išao kolima i uvek se super proveo. nije loše imati auto (kao i bilo gde u svetu), ali svakako nisu za must have kao da ne bi propalo letovanjeI mi bili na Krfu bez kola i bilo nam je predivno.
I svakako i ove godine planiram opet na ostrvo da ' bacam pare'.
meduza ima svuda u Grčkoj. to što neki nazivaju prljavim morem je što veliki broj kupača podigne sa dna travu i pesak jer je jako plitko. lako možete da se uverite ako na plažu dođete ujutru pre nego se napravi gužva. tada je voda potpuno prozirnaIskrsao mi je jedan jako povoljan smeštaj u Olympic Beach-u i na korak sam da rezervišem,ali malo gledajući po forumima baciše me ljudi u dilemu oko čistoće mora i navodno velikog broja meduza baš u tim vodama...Silna neka trava itd?S obzirom da idem sa klincima,niej mi svejedno pa ako je neko bio skoro bio bih mu zahvalan da iskomentariše malo plažu i vodu..Hvala
slobodno idi, ali za provod ti je ParalijaIskrsao mi je jedan jako povoljan smeštaj u Olympic Beach-u i na korak sam da rezervišem,ali malo gledajući po forumima baciše me ljudi u dilemu oko čistoće mora i navodno velikog broja meduza baš u tim vodama...Silna neka trava itd?S obzirom da idem sa klincima,niej mi svejedno pa ako je neko bio skoro bio bih mu zahvalan da iskomentariše malo plažu i vodu..Hvala
olimpik bič ima odličnu plažu čiji je kvalitet potvrđen plavom zastavicom...pod uslovom da volite takve plaže. široka, dugačka, bez prirodnog hlada.
predvideti meduze i travu je nemoguće. neko može danas da vam javi da je sve idealno, a već sutra da budu meduze. isto tako, na jednom delu plaže bude prepuno meduza, ali ako odete 200m dalje, nema ništa.
generalno, olimpik bič je sjajno mesto za porodice sa malom decom, ali obavezno tražite apartman dalje od centralne ulice, negde u mirnom delu mesta.
kad bih morao da izaberem između Olimpika i bilo kog mesta u CG uvek bih odabrao Olimpik.Olimpik Bič sjajan!!?![]()