emma05
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
Samo idi u opstinu sve ce ti oni srociti,napisati i overiti i ,naravno,
za to uzeti 470 dinara!
ma ne treba uopste opstina na svu srecu. srocila mi firma tj. ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo idi u opstinu sve ce ti oni srociti,napisati i overiti i ,naravno,
za to uzeti 470 dinara!
Hm, nije mi jasno..
. Na netu sam pronasla tri razlicita spiska sta sve treba za individualnu vizu za Grcku. Konzulat u Nisu ima svoj sajt i tamo stoji da treba poneti 'Prijavu o socijalnom osiguranju', na drugima to nema .
Na sajtu Atlantic agencije kojom mi putujemo pise da vlasnicima preduzeca treba kopije obrazaca M1-3, a to na drugima ne pise, a ambasada Grcke (u Beogradu) iako ne znam sto su oni slali mail kad imamo zakazano u Nisu, ne pominje ni jedno ni drugo. Oni cak ne pominju ni fotokopije vozace i saobracajne.
E sad.. Ko ima iskustva sa konzulatom u Nisu, molim vas da mi pomognete. I da li imate informaciju da li vracaju zbog gluposti kao sto sam vec cula, sa nekim izgovorima bezvezee... ? Molim pomooc jer u sredu predajemo dokumenta, sto znaci da su nam ostala jos samo dva dana, I da li neko zna gde se vadi ta prijava o socijalnom osiguranju?
.... Pocetkom avgusta smo zvali ambasadu i zakazali za 21.8. podigli danas I viza dobijena. I sad ko je tu lud. Sorry na dugackom postu,ali eto samo da utesim one koji su odbijeni za recimo grupnu vizu (a ima ih na zalost), a Grci im nisu lupili odbijenicu da je verov. neka glupost u pitanju I da probaju individulano da vade vizu. Takav savet smo mi dobili u agneciji preko koje sad idemo, ista agnecija kao I prosle god. Sada se samo nadam da meni nece praviti problem sto imam vizu u junu koja je neiskoriscena…![]()
Kontaktirala sam ambasadu, pozvali su me da isprave grešku, udarili pečat preko prepravljenog slova. A o tome kakvi su slovenci na granici, posebno za one koji u pasošu nemaju njihovu vizu dobrodošao je svaki komentar.
Ako želiš da u Grčkoj provedeš neprekidno dva meseca onda, kod apliciranja za vizu, svrha posete ne treba da bude turizam jer za tu svrhu ti neće izdati vizu u trajanju preko mesec dana.DA LI NEKO ZNA DA LI MOGU IZVADITI INDIVIDUALNU VIZU ZA GRCKU NA PAR MESECI I KAKO,jer sam ja cula da daju vize najvise na mesec dana,a meni je potrebno za 3??? Hvala unapred i srecjna Nova Godina svima.
Ukoliko si tu vizu za mesec dana imala (i iskoristila) u poslednjih godinu dana onda, po Sporazumu o viznim olakšicama koji se delimično primenjuje, možeš dobiti vizu za kraći boravak za više ulazaka - multi C viza - za vremenski period od 6 meseci, sa ukupno 90 dana boravka. Razume se da moraš imati odgovarajuće garantno pismo kao i sve ostalo što se traži.hvala na odgovoru. Do sad sam imala vecj jednu individualnu vizu na mesec dana. Garantno pismo bih dobila,ali me interesuje ako imam poziv na 3 meseca da li bi mi odobrili?? da li garantno pismo mora da ti posalje samo neko iz grcke ili moze i neko iz zemalja sa sengenskim sporazumom??