suncokretic
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
naravno da nije slucajno pred izbore,ali, "daj-sta-das" ,samo da ne lazu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uplatio sam eražman preko agencije pa me interesuje da li mogu da tražim nekoliko dana više za neki obilazak po Grčkoj i kako to da učinim . Supruga i ja smo zaposleni i nije nam prvi put da letujemo u Grčkoj. Kolike su šanse da zatražim vizu za recimo 15 dana a po vaučerima imam 10 dana upaćeno .
Auuuuuu.....Rumunije nema[viza 50 eura] iako se ona ostro protivila otcepljenju Kosova i najavila da ga nikada nece priznati. Madjarska viza je i do sada bila besplatna :rolleyes: i davali su je svima redom [uz licnu kartu i dve fotografije] tako da je ona na spisku da nam zamaze oci, Spanija je prosle godine nasim gradjanima izdala svega 12.000 viza dok je npr Grcka samo u predsezoni izdala 350.000 tako da je dzabe samo ako ti je izdaju
a pogledacu i ostale potpisnice.....8) Bas im hvala do neba :tongue:
Auuuuuu.....Rumunije nema[viza 50 eura] iako se ona ostro protivila otcepljenju Kosova i najavila da ga nikada nece priznati. Madjarska viza je i do sada bila besplatna :rolleyes: i davali su je svima redom [uz licnu kartu i dve fotografije] tako da je ona na spisku da nam zamaze oci, Spanija je prosle godine nasim gradjanima izdala svega 12.000 viza dok je npr Grcka samo u predsezoni izdala 350.000 tako da je dzabe samo ako ti je izdaju
a pogledacu i ostale potpisnice.....8) Bas im hvala do neba :tongue:
Dali su te besplatne vize namenjene samo osobama mladjim od 25 god??Sad citam komentare u Blicu i ljudi tako komentarisu!
Da, tako sam i ja danas cula na vestima B92.Prvo je isla ta vest,a onda prilog u kojem Jeremic govori to isto,a onda napominje kako ce se u narednim nedeljama to prosiriti na sve ostale gradjane.Pa ne moze sve odjednom,ove nedelje za one do 25,pa sledece nedelje za one do 26 i tako.Sve nam daju na kasicicu,muka mi je od toga!!!
Sve ce biti okal Vi samo prvo zaokruzite za DS [ljubi te brat
ganci]
Sad javili na radiju da konzulat danas i sutra nece raditi zbog tehnickih problema. Ja imam zakazano u ponedeljak, mogu misliti koja ce guzva biti...ne znam sta da radim...