Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.550
Tuzbu protiv Grcke ambasade a ne Telekoma. Grci su krivi sto se nejavljaju i to naplacuju a Telekom samo ima ugovor s njima bas kao i sa ovima za hot lajn !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jerotije:Tuzbu protiv Grcke ambasade a ne Telekoma. Grci su krivi sto se nejavljaju i to naplacuju a Telekom samo ima ugovor s njima bas kao i sa ovima za hot lajn !
super nestomirarbi:ZAKAZALA SAM TERMIN U AMBASADI ZA 03. JULI !!!
JOS NE MOGU DA VERUJEM DA JE AGONIJA ZAVRSENA !!!
Daramara:Pozdrav svima.
Ja imam isti problem, već danima zovem ambasadu i nema šanse da ih dobijem. Ovo je stvarno neverovatno, da nisam već uplatila aranžman mislim da bih definitivno odustala od Grčke. Koliko samo stvari traže... Prošle godine se onaj službenik koji preuzima molbe tako izdrao na mene zato što nisam složila papire po redu......strašno.. :-( ...
sly:Ahaaaa, i juce su jednu vratili sa saltera da slozi papire kako treba...![]()
mwrouli:izvini, a koji je to redosled da bi bilo 'kako treba'?
please reci da ne histerisu i na mene![]()
emma05:To se secam od prosle godine da su nas upozoravali da sve slozimo po redu.
Mislim da prvo ide formular sa slikama pa osiguranje, pa vaucer i garancija pa onda r. knjizica i dokumenta za kola. Ispravite me ako gresim.
Daramara:Ja uvek nosim sve što čujem da bi možda zatrebalo, jer mi je uvek lakše da vratim, nego da nešto zafali. Inače, operaterka na čuvenom broju 0903... je neviđeno sporo govorila i zapisivala podatke, pa je onda pola sata razmišljala da li ja mogu da predam za celu porodicu (min je 21 din), da bi mi na kraju rekla : PA NE ZNAM, POZOVITE 3341 507
Daramara:Mislim da je to ok, samo znam da ti sigurno ne treba original radna knjižica, već samo OVERENA fotokopija ( svaka strana). Mislim da su malo manje rigorozni čim vide da si zaposlen-a. Meni su na primer skoro rekli da mi treba i izvod iz matične knjige rodjenih za dete koje je na mom pasošu, pa ću poneti za svaki slučaj, mada znam da mi prošle godine sigurno nije trebao, Ali vidiš da to igleda zavisi od njihovog trenutnog raspoloženja.
kopiju kreditnih kartica ...
mirarbi:Zar treba i kreditne kartice da fotokopiram? Ne kontam sta ce mi to.
mirarbi:Ok, hvala na pomoci!
Jeste li formular za vize skidali sa sajta ambasade?
mwrouli:izvini, a koji je to redosled da bi bilo 'kako treba'?
please reci da ne histerisu i na mene![]()
sly:Hehe, a jeste smesna scena, istog momenta kada ovaj pocinje da nabraja redosled dokumentacije, svi koji cekaju otvaraju fascikle i pocinju da listaju i suskaju papirima, nekome ispadnu pa se jos vise raskupusaju, neko pocne da kuka da je upravo skontao da je zabaravio nesto od dokumenata... ma show![]()