GRČKA VIZA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam u cemu je fora, 8 (osam) radnih dana bezuspesno pokusavam da dobijem cuveni broj za zakazivanje, zovem ko mentol od 07:00 do 18:00, jutros sam cak zvao od 6:30, i nista, stalno ZAUZETO, budim se nocu i cujem tu-tuu, tu-tuu.... da li u necemu gresim, da li mozda treba da odem u crkvu, kod vidovite Zorke..... odlepio sam

E moj doktore. Nisam ja za dzabe prosle nedelje kukala. Ukupno sam okretala telefon ambasade 20 sati, od kuce, a suprug s posla paralelno samnom. Ne samo da sam se namucila da zakazem termin, vec ce me to papreno kostati. Gledala sam listing, svaki pokusaj dobijanja veze su mi tarifirali sa po jednim impulsom, plus sam nekoliko puta cekala na vezi preko 20 minuta, pa se veza prekinula. Preko 3.000 impulsa sam napravila sa kucnog telefona i ko zna koliko je jos suprug sa telefonu na poslu.

Znam kako se osecas. Ja sam poludela. Taman kad sam se spremila da odem direktno u konzulat i da ponesem listing za svoj telefon, nekim cudom dobih vezu.

Budi uporan, nema druge i javi kad zakazes, da se ne sekiramo.

Da, pratio sam tvoju muku, pa sam poceo i ja da zovem, mislio sam da imam vremena posto putujemo (valjda) 25.8. ali ovo je stvarno golgota... Na kraju ispada da se radujemo necemu sto treba da bude sasvim obicno i normalno, ali opet da ponovim, ima li nesto u ovoj drzavi da funkcionise?!

Odgovorite mi molim vas na 2 stvari. da li su vam vizu naplatili 35, ili 36 evrica?
I gde ste uplatili osiguranje? i koliko znam ranije za grupne vise sam placao euro na dan po osobi.
da li osiguranje moze da se plati u dinarima?
hvala.

Viza je 35 eura, osiguranje sam platio u Kralja Petra mislim da je br 50 [DDOR Novi Sad] a i sad je euro po osobi a za decu pola eura. Moze i u dinarima da se plati i racunaju euro 81 din [neki cak i 83]. U svim osiguranjima je ista cena a ovi gde sam ja osigurao daju 10 % popusta kada se osigurava cela porodica !

evo ako nekog interesuje...

Gεια σας σε όλους!!!
Naša draga grčka muzika je konačno dobila svoj sajt / forum!!
Jedan divan dečak se setio da krene sa realizacijom ideje da naša draga grčka muzika dobije sajt / forum kakav zaslužuje. Na svemu tome se još uvek radi i mislim da bi trebalo zajedničkim snagama, sugestijama, kritikama, novim idejama...da mu pomognemo da postojeće bude još bolje, naravno ukoliko ste zainteresovani i ukoliko volite grčku muziku, Elladu i sve vezano za to..

http://www.grcka-muzika.co.nr/
http://www.grcka-muzika.co.nr/forum

Puno pozdrava!!

znam, xexexe...
gledala sam ovo u vezi viza, pa rekoh da postujem...
ja imam 30. jula zakazano u ambasadi, i sve bi bilo u redu da moj dečko, koji j einače Grk, nije napiso da "poziva svoju verenicu....bla..bla" Zato se, obzirom da znam da su Grci poludeli što se viza tiče, i da će mi postavljati gomilu pitanja i podpitanja, potajno, spremama za Turksu.. xexexe...
Postali su užasni!!
Ali ja ih i dalje volim... xexexe..
POZDRAV SVIMA!!!

Ispravka, verenik..xexe..
čekaj...malaka? pa, kakav je to rečnik? xexe..Pa vi[e od 15 godina sam eskivirala Grke, i rekla sam NIKAD, ali je jedan morao da mi do]e glave..xexe...Tačnije rečeno "nikad ne reci nikad"
POZDRAV!!!!!!!

MIRARBI, dva pitanja za tebe:
- Za odlazak u Grcku 31.avgusta dali je kasno zvati Ambasadu radi zakazivanja termina 01.avgusta ili mora ranije?
-Ako vaucer glasi na 10 dana moze li zdravstveno osiguranje da glasi na vise i dali u Ambasadi to prolazi, a sve radi dobijanja vize na vise dana, sto bi nam odgovaralo jer idemo autom?

Imam jedno pitanjce. Skoro sam se udala i putujemo u Grcku, grupno. U agenciji su mi rekli da ne moram da menjam pasos iako sam uzela suprugovo prezime.

E sad, treba da overimo izjavu da me on idrzava: koje prezime i koju adresu da napisem?
U agenciji su mi rekli da je svejedno, ali mi je nelogicno da u potvrdi stoji jedno prezime a u pasosu drugo, a opet u vencanom listu stoji i novo.
Skroz sam se zabunila, pomazite!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back