GSM doctor:
Pa naravno, ali ne volim ljude koji misle da su popili svu pamet ovoga sveta i koji sebi daju za pravo da sude o tome sta je dobro a sta lose, sta je ispravno a sta ne. Ko nije zadovoljan sobom, nije ni sa drugima.
Codemaker... razumes, nemas ti pravo da reagujes i da sudis, mozes samo da izneses svoje misljenje, npr: Doktore, mislim da gresis u tome i tome, ja bih to tako ili ovako.... razumes? Tvoj nastup je problem, ne tvoje misljenje. Evo i sad si rekao za HR pasos da je djubre od papira i da ga koristim za brisanje ako se ne varam, a vidim i da si se pripremio i citao moje postove, bravo...
Sto se kuma tice, nije mogao da mi da gar. pismo jer je bio u zatvoru, skrivio je saobracajku, da ne mislis da je kriminalac. I prestani da glumis Majku Terezu i nekakvog legalistu, smesan si... krijes se iza monitora i pokusavas da drzis predavanje. U stvarnom svetu.... mislim da te nigde nema, mislim da si izmislio i te uticajne prijatelje i te besplatne vize, imas potrebu da sebe predstavis kao uspesnog i ostvarenog evropejca. Kladim se da si obican kompjuteras u kasnim tridesetim, neozenjen, imas par drugara sa fakulteta, potajno zaljubljen u rasnu komsinicu na koju cesto mislis dok se igras sa sobom.... Nadam se da gresim, ali takvu sam sliku stvorio o tebi.
Jbg, izvini, malo sam se zaneo, stvarno nemam nista protiv tebe, ali bas cu da prelistam tvoje postove.
Haj' prelistaj malo pa se javi kad nesto pametno naucis...
Nista ja ne "sudim" sta je pravilno a sta ne, ja ZNAM sta je pravilno a sta ne, kao sto to zna svaki normalan i mentalno sasvim pristojno zdrav covek. To sto ti falsifikovanje, mucke i podmetanje laznih papira smatras za pravilno, samo govori kakvo je tvoje shvatanje "pravilnosti" Ne solim ja nikome pamet, vec iznosim svoje misljenje i podatke koje znam, za razliku od tebe. Da li sam rekao nesto sto nije istina?
I dalje mislim da si nabavio materijal za WC ali tvoj problem ako bi zadnjicu prodao za putovnicu. Ne dam ja moj srpski pasos, ma sta na njemu pisalo, ipak je moj. A da se uvlacim onima tamo da mi daju putovnicu, na pamet mi ne pada. Tek radi tvoje informacije, rodjeni sam Zagrepcanin i ako bih zeleo mogao bih taj papir da imam vec odavno. Ovako bi se verovatno u tom slucaju morao odreci srpskog drzavljanstva, ne znam zasigurno (vidis ni ja ne znam sve) ali me taj papiric ne zanima.
Sta je tebi to trebalo? Da bi mogao putovati? I zato si se uvlacio onima? Ne vidim nijedan drugi razlog zbog cega bi neko odavde imao i njihov pasos. To znaci da imas problema sa putovanjima, za razliku od mene na primer. Nemam ja razloga da se hvalim jer u 21. veku putovanja su sasvim normalna stvar, podugacak je spisak zemalja ali to nije sustina. Sustina je da sam regovao na nacin na koji se ti hvalises po forumu kako dobijas vizu (zbog toga sam i pomenuo i kako ih ja dobijam, cisto da pokazem da moze i regularno), to je sve.
Sto se tice tvoje opklade samog sa sobom a u vezi moje malenkosti, oman' cu ti kazem - gresis sinko, mnogo gresis sinko - totalno si promasio i izgubio opkladu u prvom koraku. Inace, nikome ja nista ne dokazujem, samo reagujem da ono sto mislim da nije ispravno, pa i na tvoje postove.
Posto je ovo ovde forum, ako nisi do sada shvatio, diskusije se vode i "unakrst" i nije neophodno da se ti meni obratis da bih ti ja (ili ti meni) odgovorio, ybg, takva su pravila foruma, sta da ti radim.
Nemam ni ja nista licno protiv tebe, naravno, imam protiv tvog shvatanja u vezi tih prokletih viza i "snalazenja" Uvek su mi bilo antipaticni likovi koji moraju da "se snadju" pa makar i ne trebalo, ali takva su sojta. E takve sojte vidis, ne simpatisem bas, pa onda i reagujem.
Majka Tereza da budem ne mogu iz jasnih bioloskih, vremenskih i religioznih razloga, tako da sve sto pisem u vezi tvojih postova je obicno reagovanje na "snalazenje" koje nam je i inace donelo samo lose stvari.
Neki ljudi nikako da shvate da moze i normalnim putev da se neke stvari obave, ako su i sami ok. E sad, sto ti imas problema sa dobijanjem individualne vize regularnim putem, to vec moras sam razresiti sa sobom, sta je razlog, ja ne znam.
Ne bih da zalazim u tvoj privatni zivot, jer napisao si da si da si razveden i degutantno mi je da govorim o necijem oprivatnom zivoru, kad o njemu zaista nista neznam (kao sto ti radis) ali mislim da si ti kvalifikovaniji od mene za tu "igru sa sobom" kako velis, i od nas sretno i zadovoljno ozenjenih, kad vec pominjes taj aspekt zivota.
Nemoj se truditi da me "opletes" kako kazes, samo ces sam sebe "oplitati" a nema razloga. A ako bas moras, hajde kreni, cekam da vidim kako ces to da ucinis.