1.Па ја их и поштујем.
2.Ако ти је тако лакше онда вежи националну заставу за народ немам ништа против, само онда све што сам написао за народну заставу односи се и на националну, али не и на државну.
3.Није,
http://sr.wikipedia.org/sr/Национална_мањина, него шта представљају Албанци, Хрвати, Румуни, Бугари, Немци, Кинези у Србији, исте етничке групе?А који то народ данас или нација како год има три различите заставе, државну, националну и народну?
4.Није, хрватска застава је имала грб а холандска није, уз то је и горње поље било више наранџасто него црвено код Холандије.Опет није, застава Републике Србске има грб те републике на средини заставе, државна застава Србије има грб Србије, а народна застава Срба је без било којег грба, те заставе су различите, нису исте.Заставе из доба комунизма не бих коментарисао.
Где то пише да заставе националних мањина могу бити исте, то се коси са основним вексилолошким правилом,
не смеју да постоје две исте заставе, шта год оне да означавају.
Закон уопште не дефинише шта треба да се налази на грбовима и заставама општина већ само како се истичу у односу на државну заставу.
Ја
нигде нисам видео да се народна застава истиче на зградама општине, полицији, судовима, школама, изборним местима и другим државним објектима, већ увек државна застава или државна застава са заставом одговарајуће државне институције.
И када смо већ код закона, како изгледа та државна застава Србије а како национална а како народна застава???