Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vec sada su te granice zamucene. Ne postojis ako te nema na fejsu. Smatraju te za cudaka i pustinjaka, ako imas manje od 35 godina a ne volis tehniku i nisi na njoj.
Sve zavisi koliko pustite masti na volju...ja uvek znam ko sam i gde sam i sta mi je duznost raditi...ovo je samo zezanje, koliko god uverljivo bilo....
A zašto bi to morala obavezno da bude opasnost?
Pa ni sad, strogo uzevši ne znamo tačnu granicu između stvarnog i nestvarnog.
Ustvari nikad je nismo tačno poznavali.
Razvoj nauke i tehnologije nikad nije pojasnio gde se ona nalazi, pre će biti da nam je jasno predočio koliko nemamo pojma gde je ona.
(ustvari koliko ona nema smisla)
Ovo je i podnosljivo, sve dok ne zavlada vestacka inteligencija. A radi se na njoj punom parom. Pa ce sve ovo do sada biti daleko naprednije i zanimljivije!
Veštaöka inteligencija nikad neće moći potpuno da zavlada društvom čoveka.
Ako se i stvore tehnički uslovi za to, moralo bi još doći i do potpunog raspada društvene infrastrukture. To bi značilo da se ljudska populacija svede na jednu grupu pojedinaca, koji imaju samo lične potrebe, a to više nije društvo, to je manje ili više surova džungla. U takvim okolnostima veštačka inteligencija bi mogla da nastavi da održava nekakvu infrastrukturu za te ljude, sa mogućnošću samoodržanja, ali bi razvoj za nju ostao nepojmljiv.
Dosta se fantaziralo na tu temu sedamdesetih i osamdesetih.