DEVIL
Aktivan član
- Poruka
- 1.008
ovi grafiti su super. Jako fino uradjeno. Dodje mi da sad isaram stan
. Mejbi aj vil du it 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, bravo!!!!!*november rain*:
Ma znam bre samo je proveravamDEVIL:pa jednostavno je kakojednostavno uzme neko tvoj post sto si napisao.. odes na ono ODGOVORI SA CITATOM i procitas adresu
pozdrav
Shinoda:Bravo, bravo!!!!!*november rain*:![]()
![]()
![]()
![]()
Konacno je neko provalio!!!! :wink:
Ja te pitam kako??? :? :wink:
Shinoda:Ma znam bre samo je proveravamDEVIL:pa jednostavno je kakojednostavno uzme neko tvoj post sto si napisao.. odes na ono ODGOVORI SA CITATOM i procitas adresu
pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shinoda:Zidni grafiti...Savremena umetnost ili cist vandalizam pitam ja vas???
Sta mislite...?![]()
Naravno da ne pricam o politickim ili bilo kakvim zvrljotinama po zidovima nego o "GRAFFITIMA"!!!!!!!!Planer:Shinoda:Zidni grafiti...Savremena umetnost ili cist vandalizam pitam ja vas???
Sta mislite...?![]()
Па зависи...На пример, они графити што цртају људи који су у хип-хоп фазону су ми ОК, али графити типа: "Шешељ", "СПО", "Ђинђић", "Звезда", "Партизан","Рад", итд. су чист вандализам, а и ружни су.
Stvarno!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:bleach:ja ne volim grafite...![]()
pa i nije toliko...Shinoda:Stvarno!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:bleach:ja ne volim grafite...![]()
Zanimljivo...
Posebno neke uglaste ne voles ili voles???bleach:pa i nije toliko...Shinoda:Stvarno!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:bleach:ja ne volim grafite...![]()
Zanimljivo...Pp
ops:
jednostavno ih ne volim... volim neke lepe natpise, ~licne grafite etc. ali te tako sarene, velike, meni beznacajne ne volem ni malo...posebno neke uglaste...
![]()
Iskreno ne znam sta podrazumevam pod tim "uglasti grafiti",ali nema veze!!!bleach:uglaste ne podnosim... (8
meni su samo slatke neke zivuljke tamo kod Ade... (((: i neki ~privatni ovuda okolo po mom kraju... ali to nisu grafiti grafiti... kao cela ta kultura, nego... samo jednostavno... nekoliko reci napisanih sprejom... nista vise...
dovoljno... (:
a sve te slike su previse za mene(8
pa uglasti su oni gde slova nisu uglastaShinoda:Iskreno ne znam sta podrazumevam pod tim "uglasti grafiti",ali nema veze!!!bleach:uglaste ne podnosim... (8
meni su samo slatke neke zivuljke tamo kod Ade... (((: i neki ~privatni ovuda okolo po mom kraju... ali to nisu grafiti grafiti... kao cela ta kultura, nego... samo jednostavno... nekoliko reci napisanih sprejom... nista vise...
dovoljno... (:
8)
:wink:
Sto se tice licnih poruka,pripremam iznenadjanje za badiz sa Foruma!!!!!!!!!!!! 8)
Kapiram na sta mislis!!!!!bleach:pa uglasti su oni gde slova nisu uglastaShinoda:Iskreno ne znam sta podrazumevam pod tim "uglasti grafiti",ali nema veze!!!bleach:uglaste ne podnosim... (8
dovoljno... (:
8)
:wink:
Sto se tice licnih poruka,pripremam iznenadjanje za badiz sa Foruma!!!!!!!!!!!! 8)Pp
ma razumes na sta mislim...lepse je kad su slovca k'o oblacici...
m batali 8)
a za iznenadjenje? :shock: ja volem iznenadjenja...kada? kada? kada?
Pp
zezam se 8)