Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Shinoda:Ja ovome mogu samo da se divim!!!![]()
Za vas ne znam!!!!![]()
![]()
Ovo je GENIJALNO!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:Ja ovome mogu samo da se divim!!!![]()
Za vas ne znam!!!!![]()
![]()
Black_Swan:Shinoda:Electra:Hmm... pa, lepi i originalni grafiti mogu se podrazumevati pod ,,savremenom umetnoscu'', ali ne na svakom mestu! Jer, ako neki grafit ,,krasi'' fasadu neke zgrade, ostajem potpuno ravnodusna na njega, pa ma kakav da je. Mislim da za grafite u svakom gradu treba postojati odredjeno mesto... svojevrsne galerije...
Naravno, dize mi se zeludac na one ,,napolje Siptari'' i slicno, i to je ne samo vandalizam, vec i nekultura, neobrazovanost, bezobrazluk i jos mnogo toga. Uf, kako se razestim na takve grafite!!!![]()
SLAZEM SE U POTPUNOSTI!!! :wink:
Problem je u tome sto u Srbiji ne postoje odradjena mesta za crtanje grafita...![]()
Slazem se sa Electrom!
:wink:Miss_worms:Uvek i svuda to je UMETNOST,kultura.
Reci cu ti ono sto bi rekao profa iz likovnog: ,,Igra svetlosti i senke deco, samo to...''Shinoda:MOLIM SVE LJUDE DA OBRATE PAZNJU NA SLIKU ZENE!!!!! 8)
ZAR NIJE NEVEROVATNO KAKO SU JE NACRTALI!!!!! :shock:
BKVALNO KAO DA JE TO NEKI BILBOARD, A NE GRAFIT RADJEN SPREJOM!!!!!!!!!!!! :wink:
Peruzzi:
Jao kud spomenu likovno,moram da crtam!!!Alexandra9:Reci cu ti ono sto bi rekao profa iz likovnog: ,,Igra svetlosti i senke deco, samo to...''Shinoda:MOLIM SVE LJUDE DA OBRATE PAZNJU NA SLIKU ZENE!!!!! 8)
ZAR NIJE NEVEROVATNO KAKO SU JE NACRTALI!!!!! :shock:
BKVALNO KAO DA JE TO NEKI BILBOARD, A NE GRAFIT RADJEN SPREJOM!!!!!!!!!!!! :wink:![]()
Bleak WinterFullMoon:au bre,pa zar opet moram da vam pricam kako sam se umazao pokusavajuci da nacrtam grafit voljenoj osobi?![]()
bedak je sto je sad isbledeo skroz :?
aj poshalji i meni te slicice...mail je u profilu..Peruzzi:
Nema frke :wink: , samo mi reci da li hoces bas OVE slike ili neke druge, posto OVE mozes da skines odmah sa Krstarice...tururu...:aj poshalji i meni te slicice...mail je u profilu..Peruzzi:![]()
Te sam vec skinula, pa poshalji neke druge...i hvala ti!Shinoda:Nema frke :wink: , samo mi reci da li hoces bas OVE slike ili neke druge, posto OVE mozes da skines odmah sa Krstarice...tururu...:aj poshalji i meni te slicice...mail je u profilu..Peruzzi:![]()
![]()
Nema na chemu!!! :wink:tururu...:Te sam vec skinula, pa poshalji neke druge...i hvala ti!Shinoda:Nema frke :wink: , samo mi reci da li hoces bas OVE slike ili neke druge, posto OVE mozes da skines odmah sa Krstarice...tururu...:aj poshalji i meni te slicice...mail je u profilu..Peruzzi:![]()
![]()
![]()
Shinoda:Xexexe aj pricaj plz... :wink:![]()
Bleak WinterFullMoon:Shinoda:Xexexe aj pricaj plz... :wink:![]()
eee bilo nekad...voleli se dvoje mladih ljudi,al kako to obicno biva gde ima ljubavi ima i svadje pa se malo podzapali...
i resio decak da povrati devojcicu u svoj zagrljaj pa joj naslikao grafit (citaj: pokusao da nacrta), ono sto najvise voli - zmajeve.I to dva zmaja,oba u obliku slova S (pocetna slova njihovih imena) okrenuta jedan ka drugom da cine srce.Zmajevi uprosceni,crni a unutrasnjost srca crvena...
prosto i jednostavno - ljubav
tako nesto cu da pamtim celog zivota...a nadam se i ona...