- Poruka
- 545.951
g platin je u voznom stanju, ima auto ako nisi znala, slabo on koristi gsp
Znam da nije koristio gsp od kada je krenula korona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
g platin je u voznom stanju, ima auto ako nisi znala, slabo on koristi gsp

a cemu sluze oni?
za punjenje telefona?
Искрено, не памтим када сам се возио на тој линији али сам повремено виђао те бусеве... Све ми се чинило да су приватници у питању.Kako bre privatan, 25-ica nikad nije imala privatne, GSP.

Другу линију?Da čekamo metro?![]()

Ја сам из Београда али сада живим у Русији па је један од првих утиска био везан за градски превоз.Онда треба прећи на потпуно фунансирање из буџета (не буним се против тога).
Највише сам против садашњег стања "ни тамо ни вамо".
Nznm
Ne placam. Ne znam ni koliko je kartq.
Kontrolori me izbegavaju ali zato napadaju slabije od sebe, zene decu i starce.
Другу линију?![]()
Pa ne diraju ni devojke.Да, приметила сам да младе мушкарце уопште не дирају.

dobro ajde, tebe podrzavam jer si draga forumasicaTako da, @greba izvini, al ponekad se svercujem![]()

Ja sve nekako uspem da ih izbegnem kada se ne otkucam... Mada, par puta su usli lada sam MC kucala i samo su me pitali da li mi je prosla kartica. Nisu proveravali.dobro ajde, tebe podrzavam jer si draga forumasica
ja sam se svercovala sve vreme, koliko je postojao sistem karata na `busenje`, tada sam usavrsila tehniku, i uvek imala ispravnu kartu.
sada je jedini nacin da ih ugledas na stanici i izadjes pre nego sto udju ili ako ne izadjes na vreme da im kazes - nemam, izlazim na sledecoj (i da ih vise uopste ne gledas niti da im odgovaras...zagledaj se napolje u jednu tacku![]()
Истина... мада са прве две предложене линије тешко да ћу ја ићи било где... Требаће ми 20 минута у најбољем случају да уопште стигнем до метроа... За толико ми је лакше да седнем у ауто (или обичан превоз, када овај гњавеж једног дана прође).Prvu, ta pokriva i tvoj i moj rejon, koliko mi se čini![]()
Истина... мада са прве две предложене линије тешко да ћу ја ићи било где... Требаће ми 20 минута у најбољем случају да уопште стигнем до метроа... За толико ми је лакше да седнем у ауто (или обичан превоз, када овај гњавеж једног дана прође).

Kupuju vreme .Metro zaobišao Beograđane u širokom luku
Plan generalne regulacije šinskog sistema u glavnom gradu odbacio prvobitne ideje o trasi prve linije metroa u Beogradu
https://www.danas.rs/drustvo/metro-zaobisao-beogradjane-u-sirokom-luku/
----------------------------------------------------
![]()
a ja čitam metro zapišaoMetro zaobišao Beograđane u širokom luku
Plan generalne regulacije šinskog sistema u glavnom gradu odbacio prvobitne ideje o trasi prve linije metroa u Beogradu
https://www.danas.rs/drustvo/metro-zaobisao-beogradjane-u-sirokom-luku/
----------------------------------------------------
![]()