- Poruka
- 50.286
Navodno Bus Plus kartice važe dokle bi inače ta plastika važila, tako sam negde pročitala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ČAK 9 KONTROLORA ZAUSTAVILO AUTOBUS, IMALI I OBEZBEĐENJE: Putnici šokirani objavili snimak, ovo je objašnjenje kompanije
https://mondo.rs/Info/Beograd/a1492...H54sgSu81Vd6CCsGkn62NvhPFyHS-AO_Kq3hp9xO4xzyM
![]()
Ne žurim s tom novom karticom. Jer ono, kredit koji imam na BusPlus kartici i dalje važi, zar ne? Ne znam samo do kada, tj. hoće li BusPlus kartice u nekom trenutku postati neupotrebljive.
Inače, ono sa reciklomatima... odlična ideja, ali loša izvedba. Za jedan reciklomat u koji sam hteo da ubacujem ambalažu je na sajtu pisalo da je u funkciji, i otvor kroz koji se ubacuje je bio uokviren zeleno što znači da bi trebalo da radi, ali ja stavim limenku na traku, a ona neće da se pokrene. Cimnem malo, cimnem malo više, jok. I šta ću, potražim drugi. Sreća u nesreći je bila što je osoba ispred mene (za tim drugim reciklomatom koji je radio) dopunjavala samo Globaltel, pa mi je ponudila da ja umesto nje dopunim BusPlus (nisam znao da o istom trošku možeš oba, mislio sam da biraš hoćeš li jedno ili drugo kad poubacuješ sve što imaš). Dođe mu kao neka kompenzacija za dodatno "cimanje", iako je ispalo sasvim slučajno.
Navodno Bus Plus kartice važe dokle bi inače ta plastika važila, tako sam negde pročitala.
Koliko sam shvatio neće biti one na dopunu koje kupiš pa dopunjujes po potrebi, to im je takav promasaj...
Zanimljivo, salim se ...nije.
Policija nam sve više i više služi za sprdnju...sada privatno obezbeđenje ima sve veća i veća ovlašćenja.
Raj nebeski...
Pogledajte prilog 962844
Ako je Vesic objasnio onda je tako.Jutros je Vesić rekao da obezbeđenje nema pravo da legitimiše, oni su tu samo zbog napada na kontrolore.
Samo komunalna policije sme da legitimiše.

a jel vazi busplus kartica?Juče je puštena u prodaju Beokartica
https://www.novosti.rs/beograd/vest...toriju-krece-prodaja-beogradske-kartice-video
sigurna sam da ti je kostunjavi blizak roda jel vazi busplus kartica?
a jel vazi busplus kartica?
zato sto ja ne volim tu kilavu glistuZna li neko zašto nisu uveli tramvaje "špance" na linijama 2, 5 i 10 posle rekonstrukcije onih ulica kuda idu? I dalje tuda samo idu starudije.
и ја сам размишљала о томе и имам утисак да би ''шпанци'' на тим рутама били превише гломазни. могуће је да би искакали.Zna li neko zašto nisu uveli tramvaje "špance" na linijama 2, 5 i 10 posle rekonstrukcije onih ulica kuda idu? I dalje tuda samo idu starudije.
a kad joj istice rok?Piše gore, al neće tab da čita
Važiće dok joj ne istekne rok.
a kad joj istice rok?
ne pise nan joj.
To je malo zaostalo , trebalo bi to malo digitalizovati , npr preko aplikacije u svakom trenutku da vidis stanje i dokle vazi kao i ostale informacije.Piše ti na onom slipu kad dopunjuješ.
QR kod na kartici i da svako moze da ocita.To je malo zaostalo , trebalo bi to malo digitalizovati , npr preko aplikacije u svakom trenutku da vidis stanje i dokle vazi kao i ostale informacije.
NFC chip , jos boljeQR kod na kartici i da svako moze da ocita.
a kad joj istice rok?
ne pise nan joj.