Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато ја још увек не идем превозом... Можда то овако у сред лета није симпатично, али ако је напољу 40, а у бусу 50... Онда могу само да попадам у несвест у бусу.

Danas kontrola u busu sio mi ga djura.
Bar 5-oro sedi bez karte i kontrola nista, kao u redu je...
Bar ih podignite da mi ispravni gradjani sednemo majka mu stara.
Ovako ispada da kontrola maltretira nas ispravne da im pokazujemo ausvajs, a ovi nemci nista.
да, контроле има....и путнике без карте само констатују и оду даље.
али, јуче су избацили неке младиће, изгледали су као мигранти.
конверзација је била:
- ticket?
- (немушто одмахивање главом)
- go! go! go! (показивање на врата)

Juce bio haos u saobracaju. Jos upadnem u bus bez klime. Sat vremena stoji u mestu na gazeli i autoputu.
Onda neka drama, vicu od pozadi da je nekoj zeni pozlilo, traze vodu.
Na kraju vozac otvorio vrata da je izvedu/iznesu iz 17-tice na ono parcence trave pre ulaska na samu gazelu.

Neverovatno da debili ne prave tu metro gde treba preko gazele nego iz vukojebine u pizdince.

Od juče je počela ona "nova" kompanija da nas pljačka :lol:

Kompanija „Kentkart Southest Europe“ DOO od danas počinje kontrolu karata u javnom gradskom prevozu, uz povećan broj kontrolora u čijim timovima će biti i licencirano obezbeđenje, saopšteno je iz te kompanije.„Nakon zaključenja ugovora za naplatu i kontrolu karata putnika u vozilima javnog prevoza u Beogradu, a u cilju unapređenja poslovanja, naša kompanija Kentkart SEE DOO potpisala je ugovor sa kompanijom Profi Team Plus DOO iz Beograda. Do 30 licenciranih radnika obezbeđenja ove kompanije će biti raspoređeno na terenu zajedno sa kontrolorima kompanije Kentkart. Njihov primarni zadatak će biti preventivno delovanje u smislu izbegavanja sukoba u poslovima kontrole karata – voznih isprava, kao i zaštite poslovanja kako kompanije Kentkart tako i poslovanja Grada Beograda“, navodi se u saopštenju.

јуче је било немогуће купити бусплус допуну током преподнева, ваљда има је систем био препоптерећен.
међутим, оно плаћање мастер картицама сасвим функционише и контрола има увид да је плаћена вожња. коначно сам се осведочила.

Ne žurim s tom novom karticom. Jer ono, kredit koji imam na BusPlus kartici i dalje važi, zar ne? Ne znam samo do kada, tj. hoće li BusPlus kartice u nekom trenutku postati neupotrebljive.

Inače, ono sa reciklomatima... odlična ideja, ali loša izvedba. Za jedan reciklomat u koji sam hteo da ubacujem ambalažu je na sajtu pisalo da je u funkciji, i otvor kroz koji se ubacuje je bio uokviren zeleno što znači da bi trebalo da radi, ali ja stavim limenku na traku, a ona neće da se pokrene. Cimnem malo, cimnem malo više, jok. I šta ću, potražim drugi. Sreća u nesreći je bila što je osoba ispred mene (za tim drugim reciklomatom koji je radio) dopunjavala samo Globaltel, pa mi je ponudila da ja umesto nje dopunim BusPlus (nisam znao da o istom trošku možeš oba, mislio sam da biraš hoćeš li jedno ili drugo kad poubacuješ sve što imaš). Dođe mu kao neka kompenzacija za dodatno "cimanje", iako je ispalo sasvim slučajno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back