Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pare za prevoz se namenski dobijaju od firme.

Jeste, kod mene u firmi se dobijaju do 5tog u mesecu, a treba uplatiti markicu do kraja meseca. I to na racun kako je propisao Vesic.
Tako da nije samo stvar imati pare nego imati kes. Meni se desilo sad pred novu godinu da sam imao na racunu, ali nisam imao toliko u kesu. A mrzelo me da idem do banke. Tako da sam uplatio za pola meseca i tako sam saznao za tu zayebanciju da je skuplje uplacivati po pola meseca.

Обећано, испуњавам :aha2:

Превоз!

26
26o.jpg

10
10o.jpg

Danas na Slaviji 5 31ceva i 3 22a i tek onda jedna 29ka. Puna ko kutija sibica. Distance nema ni u milimetrima. Mere se postuju do yaya. Sve to zbog nesposobnog Iznoguda i good for nothing fikusa cicicica koji nisu u stanju da organizuju prevoz u gradu. Sat i po vremena putujem 5 kilometra. Da zivim u Sakramentu, a radim u Los Angelesu pre bih se vratio kuci avionom nego gradskim prevozom od Savskog Venca do Vozdovca.

Danas na Slaviji 5 31ceva i 3 22a i tek onda jedna 29ka. Puna ko kutija sibica. Distance nema ni u milimetrima. Mere se postuju do yaya. Sve to zbog nesposobnog Iznoguda i good for nothing fikusa cicicica koji nisu u stanju da organizuju prevoz u gradu. Sat i po vremena putujem 5 kilometra. Da zivim u Sakramentu, a radim u Los Angelesu pre bih se vratio kuci avionom nego gradskim prevozom od Savskog Venca do Vozdovca.
nisy svestan kakve su guzve u usa na autoputu kad je poslovni spic..mi smo jos i dobri.

nisy svestan kakve su guzve u usa na autoputu kad je poslovni spic..mi smo jos i dobri.

Nisam misilo da idem autoputem. To je 500 kilometra. Avionom je to sat i 20 minuta. :D
Ako se smiri ova korona i otkljuca Kalifornija eto mene na jesen/zimu tamo. Dobicete izvestaj iz prve ruke kakav je saobracaj u Los Angelesu, San Francisku i Sakramentu. :D

Nego ovde nije bila stvar u guzvi, zato nisam hteo da idem 31-com da me ne uhvati guzva kod suda i da stojim tamo sat vremena u mestu. Zato sam hteo da idem 29kom koje nema. A nema ni onih 21 i 22 koji idu sa Slavije na svaki prestupan sat. Onda kad je konacno stigla lome se kosti bukvalno. A kao treba da se postuju neke mere i drzi distanca.
Ne bi mi bio prvi put da dodjem peske po kisi iz centra, ali sta da rade oni koji idu do kraja na Medak. Da se roknu odmah. Da se ne pate vise.

Ишао сам некада 29ком "од краја до краја". Уђем у тролу у, сада непостојећој, окретници у Рајићевој, па до краја, па још мало... Заборавиш кад си ушао чак и кад није гужва.

Ишао сам некада 29ком "од краја до краја". Уђем у тролу у, сада непостојећој, окретници у Рајићевој, па до краја, па још мало... Заборавиш кад си ушао чак и кад није гужва.
ja sam pre mesec dana isao peske iz centra do samog vrha vojvode stepe, do banjice iza lidla :D
i nazad..bila lepa setnja
imao sam neka posla tamo, bio je lep suncan dan a imao sam i vremena pa polako udri pesaka :D

Мене мрзи толико дуго да идем... Превише сам заузет.
А није ни неки поглед... зграде ко зграде, неке старе неке нове.

Нисам у превоз ушао од почетка марта 2020.
Нисам славио годину дана одсуствовања са теме :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back