Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam mogao da primetim, većina su ipak fer po tom pitanju. Ako uđu u vozilo a ti nisi otkucao, i pritom imaš za bar jednu vožnju na kartici, staneš pored validatora i izvadiš karticu da im tako daš znak da hoćeš da overiš (ako stoji "Kontrola" na ekranu pa ne možeš da očitaš, a nekad i ne stoji). Mislim da će te svako pustiti. Bar se meni nikad nije desilo da neko neće da me pusti da očitam.

Pa ne bih znala, kad god sam u poslednje vreme bila, svi imaju karte...

moje iskustvo - uvek, kad naidje kontrola, na prste da izbrojis ko ima urednu kartu.....
svercera je mnogo vise....neki ih uopste ne zarezuju pa ih kontrola preskoci, nekima i ne traze (ako ih procene da ne treba da im se obracaju), a neki jednostavno izadju.
oni imaju normu, i njima je u intresu da ocitaju potreban broj karata, nemaju kad da se nastavljaju sa svercerima...
e sad, nekad im se posreci da neko sam odmah izvadi svoju LK i tako se preporuci za kaznu....

moje iskustvo - uvek, kad naidje kontrola, na prste da izbrojis ko ima urednu kartu.....
Hmm, moje iskustvo je baš suprotno. Kad uđu, svi uredno vade isprave, retko kad vidim da neko izjuri iz vozila kad ih vidi ili da uhvate nekog bez karte. Doduše ja u prevozu uvek nosim slušalice (moj prirodni lek protiv mučnine koja me inače često spopada u prevozu ako ne slušam muziku), pa ne mogu da čujem šta ljudi pričaju.
svercera je mnogo vise....neki ih uopste ne zarezuju pa ih kontrola preskoci, nekima i ne traze (ako ih procene da ne treba da im se obracaju), a neki jednostavno izadju.
oni imaju normu, i njima je u intresu da ocitaju potreban broj karata, nemaju kad da se nastavljaju sa svercerima...
e sad, nekad im se posreci da neko sam odmah izvadi svoju LK i tako se preporuci za kaznu....
Da, ja sam primetio da nekad provere možda polovinu putnika u vozilu i izađu. Nekad čak i manje. Inače, uvek ulazim u prevoz sa barem jednom vožnjom na kartici, i ako ih vidim, overim. Pa mi se dešavalo da ih vidim da uđu, brže-bolje overim, a oni provere pola vozila i izađu ne stigavši do mene. z:hm:
"Prvi putnici će ući metro 2030..." :zeek: :rotf:

Ne lipši magarče do zelene trave...
Pa ne može metro da se izgradi brzo. Dobro da su se najzad smislili. Inače, nije me mnogo briga za njega, kako sam se do sad vozio kroz grad tako ću i ubuduće.

Пала киша - тренутак када многи изгледа забораве да возе, па се вуку.
И чим се брзина смањи - ето резултата...

https://nova.rs/video/saobracajni-kolaps-u-beogradu-2/

Ne bih rekao. Ovo je klasika od pre korone. Pre podne je guzva kad se ide na NBG, a posle podne kad se radnici vracaju sa NBG. A u suprotnom pravcu nista.

мени киша не смета ни за шта....инале, појалана онтрола ових дана и на ''мојим'' линијама...није нико био без карте ни једном.
моја маленкост јануаром и фебруаром обично користи бусплус доплатну, а не месечну, јер се одређен број дана не ради, па им не дам из цуга 2990 дин.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...7/metro-beograd-druga-linija-sinisa-mali.html

Изградња друге линије београдског метроа требало би да почне током 2023. године, речено је на данашњој седници Радне групе за реализацију пројекта изградње београдског метроа, а саопштило је Министарство финансија.

Прва линија од ове године, друга од 2023. ... ко зна шта ће још да нас снађе...
Завршетак до 2028. и 2030. године.

Тако кажу, па ко хоће да верује... не могу да га спречим.

Друга повезује, мада мада само један део. До 2030... ко зна шта ће све тамо да постоји до тада.

НБГ већ сада има толико фирми и којечега још да сам чврсто уверен да би на НБГ и Земуну могла да постоји "двојка" која вози један круг само по сремској страни и опслужује ко зна који број фирми тамо.

Али, нема те среће за овај град. Метро мора да стигне до Железника... :roll:

a tek je uzas da je cvoriste na savskom trgu umesto na trgu republike
Што кажу, и цигла лети са довољно погона.

Ова гарнитура ће доказати да је Превара на води финансијски исплатив пројекат - занемарујући остале потребе све по списку.

neshvatljivo mi je da ne iskorite postojecu infrastrukturu i da od savskog trga obe linije idu do trga republike i onda da se ova linija okrene ka manjezu a ova druga da nastavi svojim smerom ka pancevackom mostu

i ova linija sto ide u zemun.
ne kapiram sto ne urade kako si rekao kruzno po novom beogradu ili jos jedan krak na novom beogradu (tipa linija 2a).paralelan sa ovim.postojecim stvarno ne kapiram

zemun ima veci prioritet od novog beograda to mi nije jasno ko je pravio ove planove

Ко је правио? Па гарнитура, ко би други.
Јел Аја Јунг доживела моменат просветљења па агитовала за вођину странку? После се бунила да јој није добро решено питање финансирања фестивала игре. Шта напослетку беше?
Добила је станицу аутобуса испред врата њене школе.

Ко има интерес да има нешто у Земуну, на траси метроа - тај је и водио цртање трасе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back