- Poruka
- 25.549
Kako kineski prozori dihtuju.. Vesicu crni Vesicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta se bunis, leti je dobrodoslo.људи, па увек је у аутобусима (а богме и трамвајима, осим швајцарским) цурило кад су јаче кише и пљускови, шта сад...сећам се да сам се као гимназијалка одмицала од бушних места тококм кишних октобара, новембара....ово није ништа ново.
не кажем да је у реду, наравно.

не буним се, него лети нема киша баш нешто...а и нисам лети у бгд, па не знам како јеSta se bunis, leti je dobrodoslo.![]()
![]()
![]()

уместо таква вест да се објави у последњој декади септембра у медијима релевантним за бгд, из ''курира'' сазнајемо ''вест''.
на пример, не читам ''курир'', па морам овде да питам шта се дешава са бусплус допунама![]()
Понадали смо се бољем...људи, па увек је у аутобусима (а богме и трамвајима, осим швајцарским) цурило кад су јаче кише и пљускови, шта сад...сећам се да сам се као гимназијалка одмицала од бушних места тококм кишних октобара, новембара....ово није ништа ново.
не кажем да је у реду, наравно.
Produzen bus pljus do kraja godine, ako niste videli vesti.
Можда буде и пре...do 31. decembra, odnosno do završetka procesa izbora novog partnera

Па шта мислиш, зашто је наплата изузета од ГСПа, још ко зна када? Њима никада не би било доста.A... šta će biti kad Bus Pljus istekne? Po meni, najbolje bi bilo da opet GSP direktno naplaćuje prevoz umesto da postoji posrednik sa strane. Moj prijatelj ne želi da plaća za prevoz baš zbog toga jer sumnja na razne mahinacije tu.
Edit: A, vidim, tražiće novog partnera. Bez veze.![]()
надати се бољем у оваквом систему може само онај ко нема довољно животног искуства...или га има, али није из тога ништа научио.Понадали смо се бољем...
Нисам ја од ових ни очекивао, него од фабрике.надати се бољем у оваквом систему може само онај ко нема довољно животног искуства...или га има, али није из тога ништа научио.
Za stoku nije bolje ...Kako kineski prozori dihtuju.. Vesicu crni VesicuPogledajte prilog 774134![]()
moze li gore?. bice sve gore.
Да у 21. веку праве прозоре који дихтују.sta od fabrike?
Увек. Не може ни да се замисли.moze li gore?
можда дихтују виртуелно, јер је 21. век...реалност и овако никога посебно не занима.Да у 21. веку праве прозоре који дихтују.