Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako kineski prozori dihtuju.. Vesicu crni Vesicu
IMG_20201004_073122157.jpg
:mrgreen:

људи, па увек је у аутобусима (а богме и трамвајима, осим швајцарским) цурило кад су јаче кише и пљускови, шта сад...сећам се да сам се као гимназијалка одмицала од бушних места тококм кишних октобара, новембара....ово није ништа ново.
не кажем да је у реду, наравно.

људи, па увек је у аутобусима (а богме и трамвајима, осим швајцарским) цурило кад су јаче кише и пљускови, шта сад...сећам се да сам се као гимназијалка одмицала од бушних места тококм кишних октобара, новембара....ово није ништа ново.
Sta se bunis, leti je dobrodoslo. :lol: ;) :cmok:

уместо таква вест да се објави у последњој декади септембра у медијима релевантним за бгд, из ''курира'' сазнајемо ''вест''.
на пример, не читам ''курир'', па морам овде да питам шта се дешава са бусплус допунама :lol:

уместо таква вест да се објави у последњој декади септембра у медијима релевантним за бгд, из ''курира'' сазнајемо ''вест''.
на пример, не читам ''курир'', па морам овде да питам шта се дешава са бусплус допунама :lol:

Uplatis i to je to. :D

Понадали смо се бољем...

A... šta će biti kad Bus Pljus istekne? Po meni, najbolje bi bilo da opet GSP direktno naplaćuje prevoz umesto da postoji posrednik sa strane. Moj prijatelj ne želi da plaća za prevoz baš zbog toga jer sumnja na razne mahinacije tu.
Edit: A, vidim, tražiće novog partnera. Bez veze. :ljutko:

A... šta će biti kad Bus Pljus istekne? Po meni, najbolje bi bilo da opet GSP direktno naplaćuje prevoz umesto da postoji posrednik sa strane. Moj prijatelj ne želi da plaća za prevoz baš zbog toga jer sumnja na razne mahinacije tu.
Edit: A, vidim, tražiće novog partnera. Bez veze. :ljutko:
Па шта мислиш, зашто је наплата изузета од ГСПа, још ко зна када? Њима никада не би било доста.
ИТС, који је био пре Бусплуса, је посебна наплата. У том смислу се до данас ништа није променило.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back