Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde zavrse autobusi,trole i tramvaji koji su nekada vozili Beogradjane i bili im godinama na usluzi :) Idu u penziju a na njihovo mesto dolaze mladji :) Evo par fotki penzionisanih vozila :)

121569868_1338641636478254_33294889635564998_n.jpg

121656438_394164401584336_6674878334660603958_n.jpg

и јуче и данас ујутро невиђен застој трамваја од бувљака па надаље. просто - стану и ни макац, бокте.
пошто је код бувљака све изровано и нема аутобуса (осим 94 у смеру ка блоковима), опције су:
1. такси (који је тешко наћи иначе у то доба дана)
2. ауто - табани
шта мислите, како сам прошла јуче, а како данас :lol:

не.
јуче нашла такси (једва, била сам срећна), а данас сам чекала да с рашчисти гужва....нисам имала предавања и нисам била обавезна да у минут будем на послу.
није ми јасно како дозовољавају исту сутуацију у исто време на истом месту....????

Nznm meni ne trazi niko kartu

Ako mi trazi vrlo ljubazno kazem silazim na sledecoj, hvalaa. Nemos verujem koliko sam prijatan lik kulturica.

Bilo je npr dva puta mozda nekih verbalnih konflikta sa nekim nagruvanim kontrolorima, ali nista sto ne mogu da resim recima.

danas sam prvi put od marta usao u bus..

gledao sam rasirenih ociju cudesa u gradu :)

i bilo je ok.. nije bio pun..isao sam do novog beograda sa 95 i kucao sam kartu jer je bilo mesta za sedenje koliko ti srce pozeli
..sve po jusu i dr. konu

verujem da je kasnije bila guzva

vracao sam se peske jer mi je prijala setnja posle sastanka da malo izluftiram mozak.

i ojha skoro 14.000 koraka opalac :)

20201023_212241.jpg

danas sam prvi put od marta usao u bus..

gledao sam rasirenih ociju cudesa u gradu :)

i bilo je ok.. nije bio pun..isao sam do novog beograda sa 95 i kucao sam kartu jer je bilo mesta za sedenje koliko ti srce pozeli
..sve po jusu i dr. konu

verujem da je kasnije bila guzva

vracao sam se peske jer mi je prijala setnja posle sastanka da malo izluftiram mozak.

i ojha skoro 14.000 koraka opalac :)

Pogledajte prilog 785809
Sitnih koraka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back