Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да је ова вест осванула на политици ботови из власти ће да кажу да су демократе криве за све сто се тако дешава и да синиша мали добро води град београд итд.....

Da li vlasnici personalizovanih bus plus karica imaju pravo na besplatnu peronsku kartu na glavnoj BAS autobuskoj stanici? Procitao sam neki tekst ali mi nije bas najjasnije
bilo na lastinoj stanici u pocetku, kad je zaziveo busplus, ali su brzo ukinuli tu pogodnost...a za bas ne znajem...uzgred, koje pare uzimaju za te perenske karte na bas stanici, blago si ga njima

Eo me u dvadesetpetici,
Odozgo iz klime bije minus kao da prevozi smrznutu ribu i kobasice,
A sa obe strane grejanje ukljuceno na najjace. Neko se polakomi i sedne pored prozora, ali brzo ustane
.
Ljudi se svadjaju da li otvoriti prozore ili zatvoriti.

I sve to za samo 89 din.

Пре неки дан купих бус плус карту на трафици дадох 250 динара плус 90 дин да уђем на Бг воз у Карађорђев парк станици... Е сад ме интересује пошто први пут користим бус плус, она се допуњава колико хоћу пута јел? И сад кад очита картицу аутомат он скида износ аутоматски 89 дин за зону 1 и 2. Углавном путујем релацијом Батајница - К. парк или до В. споменика.. И још ме интерсује пошто станица у Батајници нема рампе као станица Карађорђев парк и нема контролоре са стране, где ја у возу да очитам карту кад не видим те уређаје?? Не волим се шверцовати..

Primetio sam da, ii kad je prevoz u pitanju, i kad su kontrolori u pitanju, izgleda da sve zavisi od slučaja do slučaja, znači na šta naletiš - tako ti je. Od raspalih buseva bez klime pa do odlično uređenih, od ljubaznih kontrolora koji će ti progledati kroz prste ako nemaš karte do strogih koji te ne puštaju tako lako.

Е сад ме интересује пошто први пут користим бус плус, она се допуњава колико хоћу пута јел?
Tako je, samo što kartica ima svoj rok trajanja, i kada istekne ona više ne važi tj. ne može više da se dopunjava i koristi. A dok ne istekne, dopunjavaš je koliko god ti je volja.

Primetio sam da, ii kad je prevoz u pitanju, i kad su kontrolori u pitanju, izgleda da sve zavisi od slučaja do slučaja, znači na šta naletiš - tako ti je. Od raspalih buseva bez klime pa do odlično uređenih, od ljubaznih kontrolora koji će ti progledati kroz prste ako nemaš karte do strogih koji te ne puštaju tako lako.

Tako je, samo što kartica ima svoj rok trajanja, i kada istekne ona više ne važi tj. ne može više da se dopunjava i koristi. A dok ne istekne, dopunjavaš je koliko god ti je volja.

Који није кратак... две три године није мало

KecDJ2B.jpg

ko želi da okusi dah pakla, samo neka uđe u 95-icu oko 15h :aha: svo znojenje i osećanje da si stoka jedna obična za tričavih 89 din....ekstra.
(ako treba da objašnjavam fotku - ebi ga :lol: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back